Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE FOTO/VIDEO: Detaliile accidentului de coșmar produs pe DN7, de un tânăr de 19 ani. Cine sunt cei trei oameni care au murit

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Trei persoane au murit într-un accident rutier petrecut sâmbătă, la ieșirea din municipiul Orăștie. Printre victime se află Darius Andrei Stan, de 19 ani, fiul unui polițist, elev în clasa a XII-a la Colegiul Național „Aurel Vlaicu” din Orăștie.

Alți doi oameni care au murit sunt un bărbat de 60 de ani și o femeie în vârstă de 59 de ani, din Cugir, județul Alba.

Ancheta efectuată de polițiști a scos la iveală un detaliu șocant. Tânărul de 19 ani, aflat la volanul unei Dacia Solenza, a intrat pur și simplu cu mașina pe contrasens și a lovit autoturismul BMW în care se aflau cei doi soți din județul Alba. Nu au fost urme de frânare.

„Tânărul circula din Direcția Orăștie spre Sebeș, pe DN 7, pe un sector de drum în aliniament, pe carosabil uscat. Din primele cercetări s-a stabilit că a pătruns pe contrasens”, a informat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Hunedoara.

Impactul dintre cele două autoturisme a curmat trei vieți, pe loc. „Pompierii au intervenit pe DN 7, la ieşirea din Orăştie, la accidentul rutier soldat cu trei persoane decedate. Echipajele de Descarcerare şi prim ajutor au găsit la locul impactului dintre două maşini trei victime încarcerate şi decedate.

Cei doi bărbaţi şi o femeie nu au supravieţuit impactului frontal dintre cele două autoturisme”, a informat Anemona Doda, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

[nggallery id=5160]

https://www.youtube.com/watch?v=ADPELw5Jw3Q


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea