Rămâi conectat

Ştirea Ta

UPDATE FOTO ȘTIREA TA| Un albaiulian a „confundat” zona verde cu groapa de gunoi: „Cineva a aruncat un morman mare de gunoaie, saci cu peturi, haine și menajer”

Ziarul Unirea

Publicat

în

UPDATE FOTO ȘTIREA TA| Un albaiulian a „confundat” zona verde cu groapa de gunoi: „Cineva a aruncat un morman mare de gunoaie, saci cu peturi, haine și menajer”

Problema gunoaielor, cunoscute în termeni tehnici drept deșeuri, reprezintă încă o problemă de actualitate în Alba Iulia.

Un cititor al ziarulunirea.ro ne-a trimis pe adresa redacției o imagine în care se vede un adevărat morman de gunoaie, lăsate cu nesimțire crasă pe spațiul verde din cartierul Ampoi 1.

„Am fost cu cățelul la plimbare în Ampoi 1 și cineva azi noapte a aruncat un morman mare de gunoaie, saci cu peturi, haine și menajer! Este chiar lângă drumul pe unde se poate intra cu mașina. Poate se autosesizează autoritățile și primăria!”, ne-a spus cetățeanul.

UPDATE: „Campania de ecologizare „Let’s do it Romania” a început de astăzi. Acei saci au fost adunați, in cursul zilei de astăzi, de pe malul raului ampoi și depozitati, cu acordul primăriei, in acea locație. Operatorul de salubritate doar mâine dimineață va încărca deșeurile adunate, în cadrul campaniei de ecologizare, din cele două locații stabilite de către primărie”, a transmis Flaviu Buta, purtătorul de cuvânt al primăriei Alba Iulia.

Se pare că cei de la Apele Române, ca să nu își strice ziua de sâmbătă, au început cu o zi mai devreme campania Let’s do it Romania. Doar e bine să bifezi o acțiune în timpul programului, nu?


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO Iarnă de poveste în Apuseni: După două zile și două nopți de ninsori, natura s-a oprit să-și tragă sufletul

Ziarul Unirea

Publicat

în

 Iarnă de poveste în Apuseni: După două zile și două nopți de ninsori, natura s-a oprit să-și tragă sufletul

Zăpadă pe brazi, pe casele oamenilor, pe ierburile din câmpuri, toate ascunse sub albul imaculat al zăpezii. Apuseniul alb, ca de poveste, cu peisaje care sunt de neuitat, a fost fotografiat de o localnică.

Acum în Alba de iarnă se bucură mai ales cei care locuiesc în zona montană a judeţului. Cel mai bun exemplu este comuna Vadul Moților, unde în ultimele zile a nins abundent.

”După două zile și două nopți de ninsori, acum parcă natura s-a oprit să-și tragă sufletul. Nu adie vântul, nu se aude nici un zgomot, parcă suntem ieșiți dintr-o poveste”, a scris pe Facebook o localnică din comună.

Citește și: FOTO ȘTIREA TA | O familie din Scărișoara, blocată în casă de două zile, din cauza stratului mare de zăpadă care s-a depus

Chiar dacă iernile nu mai sunt cum erau pe vremea bunicilor noştri, când ningea abundent, cu zăpadă din belşug spre bucuria copiiilor, cu siguranţă că cele mai frumoase peisaje de iarnă pot fi văzute în Apuseni. Turiştii care vin aici vor putea să se bucure de peisajele de iarnă care îți taie respirația.

Cu toată frumusețea naturii îmbrăcată în straiele albe, zăpada a creat mari probleme localnicilor din anumite zone ale Apusenilor. O familie din satul Lăzești, comuna Scărișoara, se află blocată în casă, de aproape două zile, după ce drumurile au fost acoperite de zăpadă.

Foto: Facebook V.B.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare