Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE FOTO| ACCIDENT rutier MORTAL pe DN1, la Sântimbru: Un tânăr de 20 de ani a DECEDAT, după ce a fost aruncat din autoturism, la impactul cu altă mașină

Ziarul Unirea

Publicat

în

UPDATE FOTO| ACCIDENT rutier MORTAL pe DN1, la Sântimbru: Un tânăr de 20 de ani a DECEDAT, după ce a fost aruncat din autoturism, la impactul cu altă mașină

Un accident rutier grav a avut loc miercuri, 27 octombrie, în jurul orei 7.20, pe DN1, în localitatea Sântimbru.

Din primele informații, în urma coliziunii a două autoturisme, trei persoane au rămas încarcerate.

Detașamentul de Pompieri Alba Iulia intervine pentru descarcerare și acordarea primului ajutor.

În cadrul intervenției au fost alocate o autospecială pentru stingere cu apă și spumă, un modul pentru descarcerare, o ambulanță SMURD TIM și o ambulanță SMURD B2.

UPDATE: În urma accidentului, o victimă a fost propulsata în afara autoturism, fiind în stop cardio respirator, în aceste momente fiindu-i aplicate manevre de resuscitare.

Celelalte două victime erau incarcerate, conștiente, cu multiple traumatisme.

Una dintre acestea a fost deja descarcerata, forțele de intervenţie acționează pentru descarcerarea celei de-a treia victime.

UPDATE 7:35: Cele trei victime au fost predate echipajelor medicale pentru a fi transportate la UPU Alba Iulia.

UPDATE 08.00: Victima aflată în stop cardio-respirator nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul.

UPDATE 10.00: La data de 27 octombrie 2021, în jurul orei 06,30, pe Drumul National 1, la km 390, în dreptul localității Sântimbru, un tânăr de 20 de ani, din comuna Ponor, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, în direcția Alba Iulia – Teiuș, a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus, din sens opus, de un bărbat de 45 de ani, din comuna Galda de Jos, județul Alba.

În urma accidentului, conducătorul primului autoturism a decedat, un tânăr de 20 de ani, din comuna Ponor, pasager în autoturismul condus de acesta a fost rănit grav, iar conducătorul celui de-al doilea autoturism a fost rănit ușor.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Încă un telescaun la Șureanu: „Pătru III” va fi cea mai lungă instalație din zonă, de peste 2.300 de metri și a fost cumpărată second-hand din Austria

Ziarul Unirea

Publicat

în

Încă un telescaun la Șureanu: „Pătru III” va fi cea mai lungă instalație din zonă, de peste 2.300 de metri și a fost cumpărată second-hand din Austria Un nou telescaun urmează să fie instalat la Șureanu, iar pentru amplasarea instalației a fost solicitată emiterea acordului de mediu din partea APM Alba. Instalație de transport pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea