Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE/ FOTO Accident rutier în Alba Iulia – două persoane rănite după o coliziune între două autovehicule

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Două persoane au suferit leziuni corporale ușoare, luni seara, după o coliziune între două autovehicule într-o intersecție din Alba Iulia.

Potrivit IPJ Alba accidentul s-a produs la intersecția străzilor Fântânele cu V. Goldiș. La fața locului se desfășoară cercetări.

UPDATE 1: Potrivit primelor informații de la locul accidentului, acesta s-a produs pe fondul neacordării de prioritate. Impactul s-a produs între un autoturism Renault Megane  și un VW condus de o femeie. Pagubele sunt semnificative. Echipa de cercetare efectuează măsurători pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul. Cei doi șoferi au fost testați pentru a se stabili daca au consumat alcool și au fost transportați la spital pentru investigații medicale de specialitate.

UPDATE 2: În urma cercetărilor polițiștii au stabilit că vinovat de producerea accidentului este I.A.G., un albaiulian în vârstă de 27 de ani, aflat la volanul autoturismului Renault. Acesta nu a acordat prioritate autoturismului Volkswagen (cu numere de București), condus de C.V.D., de 32 de ani, din Alba Iulia.

Verificările efectuate au produs și o surpriză: șoferița autoturismului lovit avea o alcoolemie de 0,59 pe alcooltest, astfel că va fi cercetată în continuare pentru conducere sub influența alcoolului.

Șoferul care nu a acordat prioritate va fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

FOTO: Alexandra MATEȘ

[nggallery id=952]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Urs semnalat la Măgina, municipiul Aiud. A fost emis mesaj RO-ALERT

Ziarul Unirea

Publicat

în

Urs semnalat la Măgina, municipiul Aiud. A fost emis mesaj RO-ALERT Cetățenii din Măgina, municipiul Aiud,au fost avertizați vineri seara, în jurul orei 22.00, prin RO-Alert, despre prezența unui urs în localitate. Citește și: Camere video montate pe Transfăgărăşan pentru a-i prinde pe cei care hrănesc urșii. Amenzi uriașe pentru cei care dau mâncare animalelor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea