Rămâi conectat

Actualitate

UPDATE. FOTO. Accident rutier GRAV la Lunca Mureșului. Un microbuz cu 8 PASAGERI s-a răsturnat, 5 având nevoie de îngrijiri medicale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident rutier GRAV la Lunca Mureșului. Un microbuz cu 8 PASAGERI s-a răsturnat, 5 având nevoie de îngrijiri medicale

În dimineața zilei de sâmbătă, 4 ianuarie, un accident rutier grav s-a produs, pe raza localității Lunca Mureșului, pe DJ 107 F. În urma acestuia, un autoturism cu 8 pasageri s-a răsturnat, 5 dintre acestia avand nevoie de îngrijiri medicale. Traficul este îngreunat.

UPDATE. Referitor la accidentul produs pe raza comunei Lunca Mureșului, în care a fost implicat un microbuz, Spitalul Județean de Urgență (SJU) Alba Iulia transmite următoarele:

La Unitatea de Primiri Urgențe au fost aduse, sâmbătă dimineață, trei persoane care au suferit răni în urma accidentului.

Un bărbat în vârstă de 72 de ani prezintă fractură costală și fractură de claviculă. A fost supus unor investigații medicale, a primit tratament corespunzător și va urma, în continuare, tratament la domiciliu. Nu este necesară internarea.

Un bărbat, în vârstă de 77 de ani, a suferit policontuzii (contuzie hemitorace stâng și traumatism cranian), a primit îngrijiri medicale, i s-au efectuat investigații și va fi ținut în observație medicală.

O femeie, în vârstă de 80 de ani, prezintă fracturi de arcuri costale, în partea stângă, o fractură cu minimă deplasare de bazin și a rămas internată în cadrul secției de chirurgie. Primește tratament de specialitate.

Detașasmentul de Pompieri Aiud intervine cu 1 ASAS, 1 SMURD B2, 1 SMURD TIM C1, 2 ambulanțe SAJ. Toate victimele sunt conștiente si s-au evacuat din autoturism. Cele 5 persoane rănite in urma accidentului vor fi transportate la spital astfel: 3 la CPU Aiud si 2 la UPU Alba.

Din primele informații, pare a fi vorba despre un autoturism Volkswagen Transporter 8+1 locuri. Traficul este îngreunat pe DJ 107 F, pe raza comunei Lunca Mureșului, unde un microbuz de transport persoane s-a răsturnat pe carosabil. Se circula alternativ pe o banda.

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Tichete culturale 2024: Ce valoare vor avea în semestrul al II lea al anului și pentru ce pot fi utilizate

Bera Larisa

Publicat

în

Tichete culturale 2024: Ce valoare vor avea în semestrul al II lea al anului și pentru ce pot fi utilizate Ministerul de Finanțe a publicat pe data de 2 septembrie 2024 un proiect legislativ pentru stabilirea valorii sumei indexate care se acordă sub formă de tichete culturale pentru semestrul II al anului 2024. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea