Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

UPDATE FOTO ACCIDENT rutier GRAV la intrare în Meteș, dinspre Alba Iulia: O persoană încarcerată și alte trei rănite, după coliziunea dintre două mașini

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

ACCIDENT rutier GRAV la intrare în Meteș, dinspre Alba Iulia: O persoană încarcerată și alte trei rănite, după coliziunea dintre două mașini

Un accident rutier grav a avut loc joi după-masa, la intrarea în Meteș dinspre Alba Iulia. O persoană este încarcerată, după coliziunea dintre două mașini.

Citește și: FOTO | ACCIDENT rutier la Crăciunelu de Jos: Trei persoane rănite, după impactul frontal între două mașini

Detasamentul de pompieri Alba Iulia intervine cu două autospeciale și descarcerarea pentru asigurarea masurilor specificie, descarcerare și prim ajutor medical la un accident rutier produs la intrarea în localitatea Meteș dinspre Alba Iulia.

Din informațiile preliminare ar fi vorba despre 2 mașini implicate și o persoană posibil încarcerata, conștientă.

UPDATE:  La sosirea forțelor de intervenție la locul producerii accidentului o persoană de sex masculin, aprox. 50 ani era încarcerată într-unul dintre autoturisme.

Persoana a fost extrasa în siguranță din autoturism de către pompierii militari și predată echipajului medical, conștientă, cooperantă.

În cele 2 autoturisme implicate in accident se aflau în total 10 persoane. 4 dintre acestea necesitând îngrijiri medicale.

Reprezentanții IPJ Alba au transmis că la data de 9 mai 2024, în jurul orei 17.10, un bărbat de 38 de ani, din localitatea Mociu, județul Cluj, în timp ce conducea un autoturism pe DN 74, la kilometrul 89+400 metri, în apropierea localității Meteș, județul Alba, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 39 de ani, din Zlatna, județul Alba.

În urma accidentului, conducătorul autoturismului din urmă și doi bărbați, de 51, respectiv 28 de ani, pasageri în același autoturism, au suferit leziuni corporale și au fost transportați la spital.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Premieră națională la Rîmetea, în Alba: Tehnologia Gravity Industries Jet Suit testată de DSU pentru structurile Salvamont din România

Ziarul Unirea

Publicat

în

Premieră națională la Rîmetea, în Alba: Tehnologia Gravity Industries Jet Suit testată de DSU pentru structurile Salvamont din România Premieră națională la Rîmetea, în Alba: Tehnologia Gravity Industries Jet Suit a fost testată de DSU pentru structurile Salvamont din România. Exercițiu a avut loc luni, 20 mai 2024, la Baza Salvamont de la Rîmetea, în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea