Rămâi conectat

Curier Județean

UPDATE: Copil accidentat grav de un autoturism, la Aiud

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un băiețel în vârstă de 6 ani a fost rănit, vineri în jurul orei 12.00, în urma unui accident de circulație produs pe strada Mihai Viteazul, din Aiud.

Copilul s-a angajat în traversarea străzii printr-un loc nepermis și a fost acroșat de un autoturism. La fața locului se desfășoară cercetări iar băiatul a fost transportat de urgență, cu ambulanța, la Spital.

UPDATE 1: Potrivit polițiștilor, în urma impactului copilul a suferit un traumatism cranio-cerebral și cel mai probabil va fi nevoie de transferul său la un spital de specialitate. Nici șoferița care conducea autoturismul nu este lipsită de vină deoarece a pătruns pe contrasens, pe o stradă cu sens unic. Cercetările continuă.

UPDATE 2:La data de 26 iulie a.c., ora 11.49, în dreptul imobilului cu numărul 2 de pe strada Mihai Viteazu din municipiul Aiud, R.A., o femeie de 45 de ani, din municipiul Aiud, în timp ce conducea un autoturism, nu a respectat semnificaţia indicatorului “accesul interzis” împrejurare în care l-a acroșat pe un minor în vârstă de 6 ani, din Aiud, care era  angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure. În urma accidentului minorul a suferit multiple leziuni corporale şi a fost transportat la spitalul din Aiud de unde au fost transferat la UPU Pediatrie Cluj. Cercetările sunt continuate, faţă de conducătoarea auto fiind întocmite actele premergătoare sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, precizează Luminița Prodan, purtător de cuvânt al IPJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Elevii de la Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” Alba Iulia, activități de ecologizare în zona râului Ampoi

Unirea Ziarul

Publicat

în

Elevii de la Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” Alba Iulia, activități de ecologizare în zona râului Ampoi Elevii de la Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia au continuat seria activităților de ecologizare, de această dată în zona râului Ampoi: ”Activitățile cuprinse în cadrul programului „Săptămâna verde” au continuat cu o activitate de ecologizare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea