Rămâi conectat

Actualitate

UPDATE: Bărbat din Teiuş reținut după ce a provocat un scandal și i-a înjurat pe polițiști

Bogdan Presecan

Publicat

în

UPDATE: Poliţia Orașului Teiuş  a luat măsura reţinerii pentru o perioadă de  24 de ore faţă de H.A.E., de 26 de ani, din Teiuş cunoscut cu antecedente penale, care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi sfidarea organelor judiciare.

Ieri, 9 aprilie, ora 19.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Orașului Teiuş au fost solicitaţi să intervină pentru aplanarea unui scandal provocat de un bărbat din Teiuş în timp ce se afla pe strada Horea din Teiuş.

Potrivit IPJ Alba, “poliţiştii deplasaţi imediat la faţa locului l-au identificat pe H.A.E., de 26 de ani, din Teiuş, cunoscut cu antecedente penale, care a provocat scandalul şi a adresat cuvinte jignitoare mai multor persoane aflate pe stradă.

Comportamentul agresiv al bărbatului a continuat şi după intervenţia poliţiştilor, acesta adresând injurii la adresa instituţiei poliţiei. Poliţiştii au luat măsura imobilizării şi conducerii la sediul poliţiei unde i-au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunilor de „ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice” şi “sfidarea organelor judiciare”.”

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Camere video montate pe Transfăgărăşan pentru a-i prinde pe cei care hrănesc urșii. Amenzi uriașe pentru cei care dau mâncare animalelor sălbatice

Ziarul Unirea

Publicat

în

Camere video montate pe Transfăgărăşan pentru a-i prinde pe cei care hrănesc urșii. Amenzi uriașe pentru cei care dau mâncare animalelor sălbatice Turiştii prinşi că dau mâncare urşilor de pe Transfăgărăşan vor primi amenzi uriaşe, de până la 5.000 de lei, după ce se va schimba legea, a anunţat ministrul Mediului, Mircea Fechet. Autorităţile vor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea