Rămâi conectat

Curier Județean

UPDATE: Autoturism de teren răsturnat în Cheile Cibului – un bărbat a fost rănit

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

ISU Alba, în cooperare cu ISU Hunedoara au intervenit, marți seara, pentru salvarea unei persoane rănite într-un accident produs în Cheile Cibului.

Potrivit pompierilor este vorba despre un autoturism de teren care s-a răsturnat. Persoana rănită este un bărbat din Lituania.

La acțiunea de salvare au mai participat polițiști din Zlatna și Almașu și localnici din zonă.

UPDATE: Accidentul s-a produs la limita judeţelor Alba şi Hunedoara în zona Cheile Cibului – Valea Prii, sat Văleni. A fost implicat un autovehicul de teren care s-a răsturnat într-o zonă foarte greu accesibilă, acesta aparţinând unui grup de 6 autovehicule Off Road cu 13 persoane.

La faţa locului s-au deplasat 6 echipaje din cadrul I.S.U.J Alba şi I.S.U.J. Hunedoara, cu o autospecială de descarcerare grea, o autospecială de primă intervenţie şi comandă, 2 ambulanţe tip B, 1 ambulanţă de Terapie Intensivă Mobilă, 1 autospecială de lucru cu apă şi spumă. Pentru operaţiunea de căutare-salvare s-a intervenit în cooperare cu forţe din cadrul I.P.J. Alba, I.P.J. Hunedoara, SVSU Almaşu Mare, 2 autovehicule Off Road Orăştie, Salvamont Hunedoara şi o ambulanţă de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Alba. În urma  evenimentului a rezultat o victimă de naţionalitate lituaniană”, precizează reprezentantul ISU Alba.

Victima este stabilă, a fost preluată de către echipajul de Terapie Intensivă Mobilă şi transportată la U.P.U. Alba. În zonă se continuă intervenţia pentru scoaterea autovehiculului de teren.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO | Diana Șoșoacă dată afară din plenul Parlamentului European: A întrerupt de 3 ori ședința

Bera Larisa

Publicat

în

VIDEO | Diana Șoșoacă dată afară din plenul Parlamentului European: A întrerupt de 3 ori ședința Eurodeputata Diana Iovanovici-Şoşoacă a fost evacuată joi, 18 iulie 2024, din sala de plen a Parlamentului European, după ce a întrerupt ședința de 3 ori. Citește și: Răsturnare spectaculoasă de situație la alegerile europarlamentare 2024: Partidul lui Șoșoacă, aproape […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea