Rămâi conectat

Ştirea Ta

UPDATE APA CTTA: FOTO ȘTIREA TA/ Revoltător! Apă NEAGRĂ cu rugină și pământ la robinetele din Abrud. Locuitorii indignați: „Niciodată nu a fost ca acum”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Locuitorii din Abrud au avut parte de o surpriză deloc plăcută atunci când au încercat să folosească apa de la robinet. În locul apei potabile, oamenilor le este furnizat un amestec de… rugină, pământ şi apă, pentru care, bineînţeles, vor fi şi taxaţi la facturi.

Pe reţelele de socializare circulă mai multe fotografii, postate de către cetățeni nemulţumiţi de serviciile oferite de furnizorul de apă, care au atras critici aspre din partea internauţilor.

Oamenii nu mai au cu ce să-și prepare mâncarea și nu se mai încumetă să bea apa de la robinet. Aceștia spun ca au mai fost situații în care apa și-a schimbat culoarea, însă niciodată nu a fost ca acum.

Disperați, ei își cară apa potabilă fie de la fântâni, fie o cumpără gata îmbuteliată și deocamdată nu le rămâne decât să aștepte remedierea problemelor.

UPDATE/ Precizări de la S.C. APA CTTA:Sc APA CTTA roagă clienții să se adreseze atunci când au probleme şi la dispeceratul societății, disponibil 24h, 0258834501, pentru a le putea rezolva punctual problemele. În același timp le stam la dispozitie cu analizele făcute la zi în oraşul Abrud, acestea fiind în parametrii impuşi de legea în vigoare, fapt pentru care suntem siguri că este vorba despre o problemă locală,( a persoanei în cauză), dar care poate fi rezolvată numai în urma unei sesizări”, au transmis reprezentanţii societăţii.

Save


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA Giratoriu ”capcană” în Alba Iulia: Șoferii ”încucați” de noile măsuri în trafic, au uitat regulile de circulație și au blocat intersecția

Ziarul Unirea

Publicat

în

Giratoriu ”capcană” în Alba Iulia: Șoferii ”încucați” de noile măsuri în trafic, au uitat regulile de circulație și au blocat intersecția Dacă până nu demult Alba Iulia era ”împânzită” de giratorii, odată cu dispariția lor în urma lucrărilor de mobilitate, șoferii din Alba se pare că au dat uitării regulile de circulație și prioritățile în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea