Rămâi conectat

Curier Județean

UPDATE/ Alba Iulia: Femeie căzută în Mureș, salvată de polițiști

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Detașamentul de pompieri din Alba Iulia a intervenit miercuri seara, în jurul orei 20.00, pentru salvarea unei persoane căzute în râul Mureș, în zona podului rutier de la ieșirea din municipiu spre Sebeș.

UPDATE 2: ”În data de 12.12.2012, la ora 19,42, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba  fost sesizat de către un cetăţean, în legătură cu faptul că, în zona podului rutier din Oarda de Jos, o persoană a căzut în râul Mureş. Dispecerul 112 a dirijat prin staţie echipajul de siguranţă publică. Mesaj a fost recepţionat şi de unul dintre poliţişti Serviciului de Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba care tocmai ieşise din serviciu şi se pregătea să plece acasă şi care, împreună cu alţi 3 colegi, au hotărât să intervină şi să acorde sprijin echipelor specializate.

Agent şef adjunct Gîrjoabă Constantin, agent principal Raţiu Ovidiu, agent şef Lazăr Radu şi agent şef Marginean Stelian s-au deplasat imediat la faţa locului şi cu ajutorul unei scări din frânghie au scos-o pe femeia care era căzută în apă şi care stătea agăţată cu mâinile de un mal de gheaţă.

Victima, în vârstă de 55 de ani, din Alba Iulia, a fost preluată de o ambulanţă, în stare de conştientă şi transportată la spitalul din Alba Iulia.

În timpul intervenţiei unul dintre poliţişti a căzut în apă însă a fost scos imediat de către colegii săi, fără a avea nevoie de îngrijiri medicale.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care victima a ajuns să cadă în râu, în cauză neexistând suspiciuni de comiterea vreunei infracţiuni”, precizează repărezentanții IPJ Alba.

UPDATE 1: Potrivit reprezentantului ISU pe nr. de urgență 112 a fost sesizat faptul că în râul Mureș a fost văzută o femeie care are nevoie de ajutor. Echipajul ISU nu a mai ajuns la locul semnalat deoarece au intervenit de urgență polițiștii din Alba Iulia care au reușit să o scoată pe femeie din apă și au dus-o pe brațe până la Ambulanța sosită la fața locului.

Reprezentantul IPJ Alba a declarat că victima, cu vârstă între 40 și 50 de ani, a primit ajutor medical de urgență în ambulanță și era conștientă în momentul în care a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe de la Spitalul Județean Alba. În continuare se desfășoară cercetări pentru a se stabili cu exactitate cauzele și împrejurările în care s-a produs evenimentul.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Locuitorii Șeușa, Ciugud și Limba, fără apă potabilă sâmbătă: AVARIE la conducta de alimentare cu apă a comunei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Locuitorii Șeușa, Ciugud și Limba, fără apă potabilă sâmbătă: AVARIE la conducta de alimentare cu apă a comunei Locuitorii Șeușa, Ciugud și Limba au rămas fără apă potabilă sâmbătă, în urma unei avarii la conducta de alimentare cu apă a comunei. Citește și: DEER – Sucursala Alba anunță întreruperile de energie electrică programate pentru intervalul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea