Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

UPDATE/ Accident rutier pe DN74 A, la Cărpiniș: Trafic blocat pe ambele sensuri după o coliziune între un autocamion și un autoturism

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier în care au fost implicate două autovehicule s-a produs, miercuri dimineață, pe DN74 A, pe raza localității Cărpiniș.

accident teius007Coliziunea s-a soldat cu rănirea unei persoane, care a primit îngrijiri medicale la fața locului si apoi a fost transportată la spital.

În zonă traficul este blocat pe ambele sensuri. Se efectuează cercetări.

UPDATE 1: Coliziunea s-a produs între un autocamion și un autoturism. În urma impactului autovehiculul de mare tonaj s-a răsturnat. Persoana rănită este șoferul autoturismului.

UPDATE 2: Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a rezultat că B.A., în vârstă de 20 de ani, din Cîmpeni, în timp ce conducea un Volkswagen Golf, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra autoturismului, a intrat pe contrasens și a lovit o autospecială a cărei șofer, încercând să evite coliziunea, a virat brusc ieșind pe acostament, după care a revenit pe carosabil unde s-a răsturnat. Conducătorul autoturismului, care a fost transportat la spitalul din Abrud, a suferit leziuni corporale ușoare.

În jurul orei 9.15 circulația din zonă era restricționată pe un sens. Traficul va reveni la normal după intervenția cu un utilaj special care va ridica autoutilitara.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a petrecut în data 25 aprilie, în Alba Iulia, zona Dedeman, între două mașini care s-au tamponat. Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin cu două autospeciale, 1 ASAS și 1 EPA pentru asigurarea măsurilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea