Rămâi conectat

Curier Județean

UPDATE: Accident rutier pe DN 75, în apropiere de Câmpeni – coliziune între un autoturism și o autoutilitară

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

accident5555Un autoturism și o autoutilitară au fost implicate, luni după-amiază, într-un accident rutier soldat cu rănirea ușoară a două persoane.

Coliziunea s-a produs pe DN 75 (varianta ocolitoare a orașului Câmpeni). La fața locului s-a deplasat echipa de cercetare de la IPJ Alba pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările în care s-a produs accidentul.

UPDATE 1: Din primele date de la fața locului rezultă că șoferul a scos autoutilitara din curtea unei societăți comerciale fără să se asigure, motiv pentru care a fost acroșat de autoturismul care se deplasa regulamentar. Șoferul și un pasager din autoturism au suferit leziuni și au fost transportați la spital pentru investigații medicale de specialitate.

UPDATE 2:La data de 8 iulie, ora 17.30, pe DN 75, în afara localităţii Câmpeni, B.I., de 37 ani, din Bistra,  în timp ce a condus o autoutilitară, nu a acordat prioritate la ieşirea din incinta unei societăţi comerciale din Cîmpeni, unui autoturism condus de H.I., de 31 ani, din Bistra, intrând în coliziune cu acesta. În urma accidentului H.I., a suferit leziuni corporale grave, iar două persoane, pasagere în autoturismul condus de acesta au leziuni corporale uşoare. Cercetările continuă”, precizează reprezentanții IPJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Joi și sâmbătă: Acțiuni de ecologizare la Cugir, în cadrul campaniei “Și mie îmi pasă de orașul meu” – Curățenia de Primăvară 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Joi și sâmbătă: Acțiuni de ecologizare la Cugir, în cadrul campaniei “Și mie îmi pasă de orașul meu” – Curățenia de Primăvară 2024 Primăria Cugir organizează joi și sâmbătă două acțiuni de ecologizare în oraș, în cadrul campaniei “Și mie îmi pasă de orașul meu” – Curățenia de Primăvară 2024. Citește și: Primăria Cugir va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea