Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

UPDATE| ACCIDENT rutier la Pianu de Jos: Un microbuz cu pasageri s-a răsturnat în afara carosabilului. Două persoane au ajuns la spital cu răni ușoare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier a avut loc miercuri dimineața în zona Pianu de Jos, unde conducatorul auto al unui microbuz a pierdut controlul asupra acestuia și s-ar fi răsturnat în afara părții carosabile.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Potrivit IPJ Alba, în microbuz se aflau 9 persoane. Din primele date, două persoane ar fi suferit leziuni corporale.

UPDATE: Secția de pompieri Sebeș a intervenit cu descarcerarea și două ambulanțe SAJ în cursul diminetii pentru asigurarea măsurilor PSI la accidentul rutier produs în zona localității Pianu.

Din cele 9 persoane, 2 au necesitat îngriji medicale prezentând leziuni ușoare. Ambele persoane au fost transportate la spital, conștiente, cooperante.

UPDATE IPJ: La data de 6 septembrie 2023, în jurul orei 06.45, Poliția Municipiului Sebeș a fost sesizată cu privire la faptul că, pe raza localității Pianu, s-a produs un accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de polițiștii deplasați la fața locului, a rezultat că un bărbat de 27 de ani, din comuna Icușești, județul Neamț, în timp ce conducea un microbuz pe drumul vicinal între autostrada A1 și DJ 704 A din localitatea Pianu de Jos, a pierdut controlul asupra acestuia și s-a răsturnat în șanțul din partea dreaptă a sensului de mers.

În microbuz se aflau 9 persoane, iar în urma accidentului un bărbat de 45 de ani, din comuna Icușești și un bărbat de 43 de ani, din municipiul Roman, județul Neamț, au suferit leziuni corporale ușoare și au fost transportați la spital.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Întoarsă din Germania, o familie din Alba a dezvoltat o afacere cu afini de cultură la Rădești

Unirea Ziarul

Publicat

în

Întoarsă din Germania, o familie din Alba a dezvoltat o afacere cu afini de cultură la Rădești După cum se știe,  afinul este un arbust îndrăgit pentru fructele sale care se consumă atât în stare proaspătă cât și prelucrată sub formă de suc, sirop, dulceața, vin sau afinată. Acestea sunt bine cunoscute pentru valoarea terapeutică […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea