Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

UPDATE. ACCIDENT rutier între Vinerea și Șibot: O femeie de 41 de ani a suferit leziuni și a fost transportată la spital, după ce un autoturism s-a răsturnat

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024
UPDATE. ACCIDENT rutier între Vinerea și Șibot: O femeie de 41 de ani a suferit leziuni și a fost transportată la spital, după ce un autoturism s-a răsturnat

UPDATE: La data de 01 martie 2020, în jurul orei 09.50, pe DJ 704, între localitățile Vinerea și Șibot, o femeie de 42 de ani, din Cugir, în timp ce conducea un autoturism, s-a angajat în depășirea regulamentară a unui autovehicul, iar la revenirea pe banda de mers a pierdut controlul autoturismului și s-a răsturnat în afara carosabilului, pe un teren agricol.

În urma accidentului, o femeie de 41 de ani, din Cugir, pasageră în autoturism, a suferit leziuni corporale și a fost transportată la spital.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate.

Un accident rutier a avut loc duminică, 1 martie 2020, pe drumul dintre Vinerea și Șibot, unde un autoturism s-a răsturnat.

Din primele informații, evenimentul rutier a avut loc duminică dimineața, în jurul orei 10.00, pe drumul dintre Vinerea și Șibot.

Potrivit IPJ Alba, trei persoane au fost rănite ușor, după ce un autoturism s-a răsturnat.

UPDATE: Doar una dintre persoane (o femeie de aproximativ 40 de ani), a fost transportată la spital, cu suspiciuni de fractură.

Foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Schimbul de gardă din Cetatea Alba Carolina, amânat pentru a doua oară

Cezar Lancrajan

Publicat

în

Schimbul de gardă din Cetatea Alba Carolina, amânat pentru a doua oară Schimbul de gardă din Cetatea Alba Carolina amânat sâmbătă, 28 septembrie, pentru duminică, 29 septembrie, pe traseul acestuia desfășurându-se competiția sportivă Alba Iulia City Race 2024, a fost reamânat din cauza vremii nefavorabile. Citește și: Schimbul de gardă din Cetatea Alba Carolina amânat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea