Rămâi conectat

Curier Județean

UPDATE: Accident rutier între două autoturisme la ieşirea din Lancrăm

Dragoş Suciu

Publicat

în

Un accident rutier între două autoturisme a avut loc astăzi, în jurul orelor 18.30, pe DN1, la ieşirea din Lancrăm înspre Alba Iulia. În urma impactului o persoană a fost accidentată uşor.

Conform IPJ Alba circulaţia dinspre Sebeş înspre Alba, în zona în care a avut loc accidentul a fost întreruptă pe parcursul cercetărilor la fața locului.

UPDATE 1: Din primele informații de la locul accidentului rezultă că acesta s-a produs între două autoturisme – un Fiat și un Ford, ambele înmatriculate în județul Alba. Potrivit polițiștilor Fiat-ul a intrat în depășirea Ford-ului și i-a acroșat oglinda după care șoferul a pierdut controlul direcției și a ieșit în afara carosabilului. La rândul său, conducătorul auto aflat la volanul mașinii acroșate a părăsit șoseaua și s-a oprit într-un pom de pe marginea drumului. Persoana rănită este pasagerul de pe locul dreapta-față al Ford-ului. Acesta a fost transportat la spital, cu leziuni ușoare.

UPDATE 2:R.M.B., un tânăr în vârstă de 27 de ani, din municipiul Alba Iulia, în timp ce conducea o autoutilitară, s-a angajat în depăşirea unui autoturism condus de un bărbat în vârstă de 46 de ani, din Alba Iulia, intrând în coliziune cu acesta după care a intrat în coliziune cu un arbore aflat la marginea părţii carosabile. În urma accidentului, un tânăr în vârstă de 27 de ani, pasager în autoutilitară, a suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internat în spital. Cercetările sunt continuate”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

FOTO: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia: Intervin pompierii

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia: Intervin pompierii Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit duminică după-masa pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. Citește și: INCENDIU în Alba Iulia, cu degajare de fum, de la o oală cu mâncare uitată pe foc Detasamentul de pompieri Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea