Rămâi conectat

Curier Județean

UPDATE: Accident rutier în Ampoița: Un bărbat a fost acroșat de un autoturism

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Un bărbat de 55 de ani, din Ampoița, a ajuns luni seara la Unitatea de Primiri Urgențe din Alba Iulia după ce a fost acroșat de un autoturism.

Potrivit polițiștilor accidentul s-a produs în dreptul imobilului cu nr.172 din localitate.

UPDATE 1: Din primele informații de la fața locului rezultă că bărbatul a traversat strada prin loc nepermis, fără să se asigure. Autovehiculul implicat în accident este un Fiat Doblo. Șoferul, un bărbat cu domiciliul în aceeași localitate, a declarat că omul i-a ieșit brusc în față și n-a reușit să-l evite.

Victima era conștientă în momentul în care a fost transportată cu ambulanța SMURD la spital.

UPDATE 2:La data de 25.11.2013, Poliţia Oraşului Zlatna a fost sesizată cu privire la faptul că pe raza localităţii Ampoiţa, comuna Meteş, s-a produs un accident rutier. Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului, a rezultat că M.I.V., de 29 de ani, în timp ce conducea o autoutilitară pe drumul comunal 68, în direcţia Ampoiţa – Alba Iulia, l-a acroşat pe V.G., de 55 de ani, care era angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure. În urma accidentului pietonul a suferit leziuni corporale şi a fost transportat la spitalul din Alba Iulia unde a rămas internat. Cercetările sunt continuate”, precizează reprezentantul IPJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea