Rămâi conectat

Curier Județean

UPDATE/ ACCIDENT MORTAL pe DN14 B, la Crăciunelu de Jos. O persoană a decedat, după o coliziune frontală între două autoturisme

Publicat

în

Un accident rutier grav s-a produs vineri seara, în jurul orei 22.50, pe DN14 B, raza localității Crăciunelu de Jos.

Din primele date, două persoane au fost rănite și transportate la spital după o coliziune frontală între două autoturisme.

Una dintre mașinile implicate în accident este înmatriculată în județul Alba, iar cealaltă în județul Sibiu. La fața locului a intervenit și Garda Blaj. Potrivit ISU Alba, cele două victime au fost încarcerate între fiarele contorsionate ale autoturismelor.

Elit - Gustul Desăvârșit

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, una dintre persoanele rănite a intrat în stop cardio-respirator și i s-au efectuat manevre de resuscitare, însă fără succes. Persoana decedată este șoferul autoturismului înmatriculat în județul Sibiu.

UPDATE 1: Din primele cercetări ale polițiștilor, se pare că M.I., în vârstă de 54 de ani din Micăsasa, județul Sibiu, în timp ce se deplasa cu autoturismul în direcția Crăciunelu de Jos-Blaj ar fi efectuat o depășire și a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus regulamentar de S.V., în vârstă de 53 de ani din Blaj, care se afla în mașină împreună cu soția.

UPDATE 2: ”Poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Blaj au fost sesizaţi, vineri, 01 iulie 2016, ora 2233, despre faptul că pe DN 14 B km, în afara municipiului Blaj, s-a produs un accident rutier.  La faţa locului poliţiştii au stabilit că M.I., de 54 ani, din judeţul Sibiu, în timp ce a condus un autoturism pe direcţia de mers Blaj – Teiuş, a efectuat manevra de depăşire a unei autoutilitare care circula în faţa sa, în zonă interzisă şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de S.P., de 53 ani din municipiul Blaj, care circula regulamentar. Conducătorul auto M.I., a fost transportat la Spitalul Municipal Blaj, unde, la scurt timp, a decedat. Conducătorul auto S.P. a suferit vătămări corporale grave. Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor cauzelor producerii accidentului”, precizează reprezentantul IPJ Alba.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Curier Județean

Autobuze electrice pe străzile din Ocna Mureș: Proiect în valoare de peste 1.6 milioane de euro, finanțat prin PNRR

Publicat

în

Autobuze electrice pe străzile din Ocna Mureș: Proiect în valoare de peste 1.6 milioane de euro, finanțat prin PNRR

Luni, 16 mai, a fost depusă documentația pentru dotarea transportului public local de persoane cu autobuze electrice. Proiectul presupune achiziționarea a 3 autobuze electrice cu lungimea de 10 m, precum și realizarea unei autobaze cu 3 stații lente de încărcare și o stație rapidă la capăt de traseu (Războieni-Cetate).

Această investiție este realizată în parteneriat cu comuna Unirea, pe teritoriul căreia vor fi instalate două stații de încărcare electrice. Proiectul are o valoare de 1.658.000 euro fără TVA și este finanțat prin PNRR, componenta C10, intervenția I.1.1 – Înnoirea parcului de vehicule destinate transportului public (achiziția de vehicule nepoluante).

De asemenea, în 14 aprilie 2022 au fost depuse documentele pentru finanțarea nerambursabilă de reabilitare a 6 blocuri de locuințe, respectiv blocurile 1-5 de pe strada Colonia Dumbrava și blocul din str. Fabricii nr. 1. Proiectul are o valoare de 1.158.460 euro fără TVA și presupune reabilitarea termică integrală a imobilelor menționate. Finanțarea se realizează prin PNRR componenta C5, axa A3.2 – Renovare energetică aprofundată a clădirilor rezidențiale multifamiliale.

Elit - Gustul Desăvârșit

„Administrația locală a orașului Ocna Mureș continuă atragerea de investiții prin fonduri nerambursabile. Pe măsură ce se vor putea accesa și alte axe, intervenții și componente ale PNRR ori a altor surse de finanțare nerambursabile, administrația locală este pregătită pentru accesarea unor astfel de fonduri specifice. Continuăm investițiile în orașul Ocna Mureș!”, au transmis reprezentanții primăriei Ocna Mureș.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Curier Județean

La plimbare cu o mașină radiată din circulație: Dosar penal pentru un bărbat din Teiuș

Publicat

în

La plimbare cu o mașină radiată din circulație: Dosar penal pentru un bărbat din Teiuș

Un bărbat, de 44 de ani, din Teiuș, a fost prins de polițiști în timp ce conducea o mașină radiată din circulație.

La data de 16 mai 2022, în jurul orei 18.10, polițiștii din Teiuș, au depistat un bărbat, de 44 de ani, din Teiuș, în timp ce conducea, pe strada Decebal din oraș, un autoturism radiat din circulație.

Față de conducătorul auto, cercările sunt continuate pentru punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Elit - Gustul Desăvârșit


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Curier Județean

LIVE VIDEO| Ședința CL Alba Iulia: Conservarea, Restaurarea şi Valorificarea corpului E al Palatului Principilor și darea în administrare a unui teren către Apa CTTA, pe ordinea de zi

Publicat

în

17 mai| Ședința CL Alba Iulia: Conservarea, Restaurarea şi Valorificarea corpului E al Palatului Principilor și darea în administrare a unui teren către Apa CTTA, pe ordinea de zi

Consiliul Local al Municipiului Alba Iulia este convocat în şedinţă publică ordinară pentru ziua de marți, 17 mai 2022, de la ora 13:00, la sediul Primăriei municipiului Alba Iulia, biroul de lucru al Primarului municipiului Alba Iulia, în regim de videoconferinţă.

PROIECT AL ORDINII DE ZI :

1. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului general de venituri şi cheltuieli al municipiului Alba Iulia pentru anul 2022

Elit - Gustul Desăvârșit

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării Hotărârii nr. 126/10.04.2017 a Consiliului Local privind aprobarea proiectului Conservarea, Restaurarea şi Valorificarea durabilă a ansamblului Palatului Principilor din Alba Iulia – Centru Expoziţional Corp Principal „E”, a cheltuielilor legate de proiect şi a acordului de parteneriat cu Ministerul Apărării Naţionale şi cu Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale cu modificările şi completările ulterioare

3. Proiect de hotărâre privind darea în administrare şi exploatare a unui imobil (teren), proprietatea publică a Municipiului Alba Iulia, către operatorul regional SC APA CTTA SA ALBA

4. Proiect de hotărâre privind constituirea Comisiei de analiză a solicitărilor de locuinţe din fondul locativ al Municipiului Alba Iulia

5. Proiect de hotărâre privind prelungirea termenului de începere a lucrărilor de construire „Sediu Tribunal Alba”


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare