Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

UPDATE/ ACCIDENT MORTAL pe DN14 B, la Crăciunelu de Jos. O persoană a decedat, după o coliziune frontală între două autoturisme

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier grav s-a produs vineri seara, în jurul orei 22.50, pe DN14 B, raza localității Crăciunelu de Jos.

Din primele date, două persoane au fost rănite și transportate la spital după o coliziune frontală între două autoturisme.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Una dintre mașinile implicate în accident este înmatriculată în județul Alba, iar cealaltă în județul Sibiu. La fața locului a intervenit și Garda Blaj. Potrivit ISU Alba, cele două victime au fost încarcerate între fiarele contorsionate ale autoturismelor.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, una dintre persoanele rănite a intrat în stop cardio-respirator și i s-au efectuat manevre de resuscitare, însă fără succes. Persoana decedată este șoferul autoturismului înmatriculat în județul Sibiu.

UPDATE 1: Din primele cercetări ale polițiștilor, se pare că M.I., în vârstă de 54 de ani din Micăsasa, județul Sibiu, în timp ce se deplasa cu autoturismul în direcția Crăciunelu de Jos-Blaj ar fi efectuat o depășire și a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus regulamentar de S.V., în vârstă de 53 de ani din Blaj, care se afla în mașină împreună cu soția.

UPDATE 2: ”Poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Blaj au fost sesizaţi, vineri, 01 iulie 2016, ora 2233, despre faptul că pe DN 14 B km, în afara municipiului Blaj, s-a produs un accident rutier.  La faţa locului poliţiştii au stabilit că M.I., de 54 ani, din judeţul Sibiu, în timp ce a condus un autoturism pe direcţia de mers Blaj – Teiuş, a efectuat manevra de depăşire a unei autoutilitare care circula în faţa sa, în zonă interzisă şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de S.P., de 53 ani din municipiul Blaj, care circula regulamentar. Conducătorul auto M.I., a fost transportat la Spitalul Municipal Blaj, unde, la scurt timp, a decedat. Conducătorul auto S.P. a suferit vătămări corporale grave. Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor cauzelor producerii accidentului”, precizează reprezentantul IPJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Accident rutier pe șoseaua de centură Alba Iulia între două mașini: Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO Accident rutier pe șoseaua de centură Alba Iulia între două mașini: Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a produs marți, în jurul orei 20:30, pe șoseaua de centură din Alba Iulia între două autoturisme. Șase participanți la trafic au fost implicați, două persoane suferind leziuni ușoare. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru asigurarea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea