Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE: Accident MORTAL pe DN 74, între Abrud și Bucium. Un tânăr de 20 de ani și-a pierdut viața, iar un alt tânăr de 22 de ani este rănit grav, după ce s-au răsturnat cu mașina în pârâul Abrudel

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un accident rutier mortal a avut loc, miercuri dimineața, în jurul orei 5.30, pe DN 74, la kilometrul 43, între Abrud și Bucium. Din primele informații, un tânăr de 20 de ani și-a pierdut viața, iar un alt tânăr, de 22 de ani, a fost rănit grav, după ce s-au răsturnat cu mașina în pârâul de pe marginea drumului.

Potrivit primelor date de la IPJ, șoferul ar fi pierdut controlul volanului pe un pod, s-a izbit puternic de bara metalică și apoi s-a răsturnat cu mașina în pârâu.

În urma impactului, cei doi au fost proiectați din mașină. Șoferul autoturismului, C.V. de 20 de ani, a decedat, iar tânărul, pasager pe scaunul din dreapta, se află internat în stare de conștiență.

Citiți și Tânărul din Abrud, care și-a pierdut viața în accident de mașină, împlinise 20 de ani cu doar 5 zile înainte. ”Drum lin, Valentin!„ – mesaje postate pe facebook de prietenii îndurerați

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, șoferul, C.V. de 20 de ani se afla în maşină alături de A.M. un tânăr  de 22 de ani, ambii din Abrud, şi se deplasau din direcţia Abrud spre Alba Iulia. La trecerea podului râului Abrudel, C.V. pierde controlul volanului, părăseşte partea carosabilă, intră în coliziune cu balustrada de la pod şi se răstoarnă în albia râului. În urma coliziunii, conducătorul auto şi pasagerul din partea dreaptă au fost proiectaţi afară din autoturism, fiind găsiţi pe malul apei. În urma accidentului, șoferul mașinii şi-a pierdut viaţa, iar tânărul de 22 de ani este rănit grav, fiind sub supraveghere medicală.

Potrivit IPJ, accidentul nu s-a produs din cauza drumului şi a semnalizării necorespunzătoare. Conducătorul auto şi pasagerul nu purtau centură de siguranţă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea