UPDATE: Accident mortal la Zlatna: Un bărbat de 66 de ani a murit după ce s-a răsturnat cu ATV-ul în albia unui pârâu

Accident mortal la Zlatna: Un bărbat de 66 de ani a murit, vineri, după ce s-a răsturnat cu ATV-ul în albia unui pârâu.

Potrivit Poliției Alba, bărbatul s-a răsturnat cu ATV-ul în albia unui pârâu, pe raza localității Zlădnița, orașul Zlatna.

ELIT

”Un bărbat de aproximativ 60 ani a decedat după ce s-a răsturnat cu ATV-UL în albia unui pârâu, pe raza localității Zlădnița, oras Zlatna”, potrivit Poliției Alba.

UPDATE IPJ: La data de 22 iunie a.c., Politia Orașului Zlatna a fost sesizata de către un bărbat din Zlatna cu privire la producerea unui accident in afara drumului public.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliției orașului Zlatna, care, în urma verificărilor efectuate a stabilit că, un bărbat de 66 de ani din Zlatna, în timp ce se deplasa cu un vehicul cu patru roți tip ATV, pe drumul forestier de pe raza satului Runc, în locul numit Zlătnița, în direcția de mers Vâltori- Zlătnița, a pierdut controlul vehiculului, răsturnându-se în albia pârâului la o diferență de nivel de 4 metri.

În urma accidentului bărbatul a decedat.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Alba, iar  în urma efectuării necropsiei s-a stabilit că moartea bărbatului nu a fost violentă şi s-a datorat unei „insuficiențe cardio-respiratorie acută” cauzată de „asfixie mecanică prin înec”.

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de ”ucidere din culpă”.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...