Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE: Accident MORTAL la Valea Lupșii. O femeie de 37 de ani a decedat după ce a fost acroșată de un autoturism

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un accident mortal a avut loc duminică seara, pe raza localității Valea Lupșii. O femeie de 37 de ani a decedat după ce a fost acroșată e un autoturism.

UPDATE IPJ: Victima accidentului este o femeie de 37 de ani. Șoferul autoturismului, un tânăr de 22 de ani, a părăsit locul accidentului dar a fost identificat, în scurt timp de polițiști. Se pare că este sub influența alcoolului, în urma testării rezultând valoarea de 0,66mg/l alcool în aerul expirat.

UPDATE 2: Victima a decedat.

UPDATE 3, cumunicat IPJ Alba: La data de 25 februarie a.c., în jurul orei 19.30, pe DN 75, la kilometrul 95 + 800 de metri, pe raza localităţii Valea Lupşii, comuna Lupşa, un tânăr de 22 de ani, din comună, în timp ce conducea un autoturism, a acroşat-o pe o femeie de 38 de ani, din aceeaşi localitate, care se deplasa pe partea carosabilă, în calitate de pieton.

În urma accidentului, femeia a decedat.

După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul accidentului, fiind identificat ulterior de poliţişti.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de conducătorul auto a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunilor de ucidere din culpă,  conducere sub influenţa alcoolului şi părăsirea locului accidentului, urmând ca în cursul zilei de azi, 26 februarie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Un elev de la Colegiul Național “Bethlen Gábor” din Aiud, premiul III la etapa națională a olimpiadei de matematică pentru școlile cu predare în maghiară și calificare la faza internațională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un elev de la Colegiul Național “Bethlen Gábor” din Aiud, premiul III la etapa națională a olimpiadei de matematică pentru școlile cu predare în maghiară și calificare la faza internațională Elevul Gábor Farkas Ferenc s-a calificat la etapa națională, unde a obţinut premiul III și s-a calificat la etapa internațională a olimpiadei. Citește și: FOTO: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea