Rămâi conectat

Curier Județean

UPDATE/ Accident mortal la Inoc: Un tractor a fost lovit de tren. Șoferul, un bărbat de 35 de ani, din Decea, a decedat

Ziarul Unirea

Publicat

în

politiaUn bărbat de 35 de ani a fost lovit de tren în timp ce conducea un tractor pe trecerea cu calea ferată din zona localității Inoc.

Accidentul s-a produs joi, în jurul orei 15.00.

UPDATE 1: Potrivit IPJ Alba, bărbatul, care este din Decea, a traversat linia ferată din Inoc, cu tractorul care remorca o căruță, moment în care a fost lovit de trenul Interregio București – Satu Mare. În urma impactului a suferit răni grave iar pentru investigații și tratament medical de specialitate va fi transferat la o Clinică din Târgu Mureș.

UPDATE 2: Cu toate eforturile depuse de medici, în jurul orei 18.45 bărbatul a decedat. Cercetările polițiștilor continuă pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs tragedia.

UPDATE 3: ”Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Alba au fost solicitaţi să intervină joi, 15.10.2015, pentru soluţionarea unui accident rutier produs în localitatea Inoc, comuna Unirea, la trecerea la nivel cu o cale ferată. La faţa locului, poliţiştii au stabilit că un bărbat din comuna Unirea în timp ce conducea un autotractor, ce tracta un atelaj nu a oprit la semnalele acustice şi luminoase ale unei treceri la nivel cu cale ferată fără barieră, intrând în coliziune cu un tren Interegio ce se deplasa pe ruta Bucureşti – Satu Mare. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Municipal Aiud pentru acordarea de îngrijiri medicale, câteva ore mai târziu acesta decedând”, a precizat reprezentantul IPJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

30-31 martie: Jandarmii din Alba, activități la Carolina Mall din Alba Iulia. Prezentarea tehnicii din dotare și autospecialelor de intervenție

Bogdan Ilea

Publicat

în

30-31 martie: Jandarmii din Alba, activități la Carolina Mall din Alba Iulia. Prezentarea tehnicii din dotare și autospecialelor de intervenție Jandarmeria Română împlinește în acest an 174 de ani de la înființare, iar Inspectoratul de Jandarmi Județean „Avram Iancu” Alba a pregătit activități pentru publicul interesat. Cu prilejul sărbătoririi a 174 de ani de la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea