Rămâi conectat

Curier Județean

UPDATE: Accident cu doi răniți la ieșire din Aiud – o conductă de gaz a fost avariată

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Traficul rutier a fost blocat mai bine de o oră, duminică dimineața, la ieșirea din Aiud spre Alba, din cauza unui accident rutier soldat cu  rănirea a două persoane.

Din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum un autoturism a derapat, a ieșit de pe carosabil și a lovit o conductă de gaz de pe marginea drumului. Impactul a fosat deosebit de puternic iar pentru salvarea victimelor a fost nevoie de intervenția unui echipaj de descarcerare.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul. La fața locului s-a prezentat și o echipă de la E.ON Gaz pentru remedierea defecțiunii.

UPDATE 1: Potrivit polițiștilor autoturismul implicat în accident este un BMW, condus de un bărbat în vârstă de 25 de ani, din Aiud, care într-o curbă ușoară a pierdut controlul direcției și a intrat în coliziune cu țeava de gaz din dreptul unui imobil de pe str. Tudor Vladimirescu. Doi tineri, ambii în vârstă de 18 ani, pasageri în mașină, au suferit răni ușoare și au fost transportați la Spitalul din Aiud. Șoferului i s-au recoltat probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. În zonă a fost oprită furnizarea gazului metan până la remedierea defecțiunii.

UPDATE 2: Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Aiud unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Față de acesta, poliţiştii au întocmit acte premergătoare cercetării, sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, distrugere din culpă şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea