Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE| A MURIT de frig la ALBA IULIA: Un bărbat între două vârste a decedat miercuri

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un bărbat în jurul vârstei de 55 de ani a decedat miercuri, 31 decembrie, din cauza frigului.  

Acesta a fost găsit pe câmp, în stare de hipotermie, în apropiere de strada Costache Negruzzi din Alba Iulia, de un cetățean, care a sunat de urgență la 112.

Medicii SMURD l-au resuscitat, în zadar, timp de 8 ore. Decesul a fost declarat în jurul orelor 22.00.

Bărbatul a avut o temperatură a corpului de doar 20 de grade Celsius. Acesta ar fi consumat alcool sanitar, iar temperaturile de minus 20 de grade Celsius, din ultima perioadă, i-au fost fatale.

Potrivit unor surse bărbatul locuia într-o baracă amenajată în zona străzii Costache Negruzzi și lucra cu ziua.

UPDATE ISU ALBA: SMURD Alba Iulia a intervenit in 31 decembrie 2014, la ora 14.12, pe str. Costache Negruzzi din municipiu, pentru acordarea primului ajutor unei persoane cazute in strada. La fata locului s-au deplasat doua ambulante SMURD – B2 si de terapie intensiva. A fost gasita o persoana de sex masculin, cazut in spatiu public, inconstient si cu temperatura corpului de 20 grade. S-au aplicat manevre de resuscitare si a fost transportat la UPU Alba.

Pentru depistarea la timp şi luarea măsurilor imediate, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Unirea” al judetului Alba, roagă cetățenii care au cunoștință despre persoane fără adăpost, persoane izolate, vârstnice sau bolnave sau persoane care locuiesc in spatii fara incalzire, care pot fi puse în pericol de temperaturile foarte scăzute, să anunţe imediat autoritatile locale şi prin numărul unic de urgenta 112, I.S.U. Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO: Corul „Apulum” al Seminarului Teologic albaiulian, premiul I la Olimopiada Națională Corală de la Arad, cu punctajul maxim, 100 de puncte

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corul „Apulum” al Seminarului Teologic albaiulian, premiul I la Olimopiada Națională Corală de la Arad, cu punctajul maxim, 100 de puncte Membrii ansamblului vocal „Apulum” al Seminarului Teologic Ortodox „Sfântul Simion Ștefan” din Alba Iulia au participat sâmbătă, 13 aprilie 2024, la Olimpiada Națională Corală – faza zonală, desfășurată la Arad. Formațiunea corală albaiuliană este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea