Rămâi conectat

Actualitate

UPDATE 2/ Accident mortal între Jidvei şi Căpâlna: Un bărbat decedat şi altul grav rănit după ce o căruţă a fost lovită de un autoturism

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat şi-a pierdut viaţa iar altul a fost grav rănit într-un accident produs în urmă cu puţin timp pe DJ 107, între localităţile Jidvei şi Căpâlna.

Potrivit poliţiştilor cei doi se deplasau cu o căruţă care a fost lovită de un autoturism. La locul accidentului se desfăşoară cercetări.

UPDATE 1: Din primele cercetări la faţa locului s-a stabilit că atelajul a ieşit brusc, pe şosea, de pe un câmp şi nu a mai putut fi evitat de şoferul autoturismului (un Audi de culoare neagră). Cea de-a doua victimă este în stare comatoasă şi a fost transportată de urgenţă la spital.

UPDATE 2: Potrivit reprezentanților IPJ Alba șoferul autoturismului implicat în accident este  R.A.O., un tânăr în vîrstă de 22 de ani, din comuna Jidvei.  Acesta se deplasa din direcția Jidvei spre Căpâlna de Jos în momentul în care căruța a ieșit fără să se asigure de pe un drum lăturalnic și nu a putu să evite impactul.

Bărbatul decedat este conducătorul atelajului, I.V., în vârstă de 54 de ani, domiciliat în comuna Jidvei, sat Căpâlna de Jos. Decesul a fost constatat de echipajul SMURD care a intervenit la locul accidentului. În căruță se mai afla S.Z., în vârstă de 43 de ani, care, în urma coliziunii a suferit răni grave, fiind transportat la Spitalul Blaj cu politraumatisme și TCC.

Conducătorul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În urma impactului autoturismul a fost avariat în proporție de 60%, căruța a fost distrusă în totalitate iar calul a decedat.

UPDATE 3: ”La data de  17.09.2012 orele 20.34, Poliţia Municipiului Blaj, a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112, despre faptul că pe Drumul Județean 107 F la ieșire din comuna Jidvei spre localitatea Căpâlna de Jos, a avut loc un accident de circulație cu victime omenești, în care a fost implicat un autoturism și o căruță.

Echipa operativă deplasată la faţa locului, din primele cercetari, a stabilit că R.A.O. de 22 de ani, din comuna Jidvei, județul Alba, în timp ce conducea autoturismul, pe direcția de mers Jidvei spre Cetatea de Baltă, pe DJ 107 F, la km 19+500 m, a intrat în coliziune cu un atelaj hipo condus de I.V. de 54 de ani, din Jidvei, care a intrat brusc pe carosabil fără să se asigure.

În urma accidentului, conducătorul atelajului,  I.V. a decedat, iar S.Z. de 43 de ani, din Jidvei, pasager în atelaj, a suferit leziuni corporale grave, fiind transportat la Spitalul Municipal Blaj, unde a rămas internat”, se arată în comunicatul de presă transmis de IPJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea