Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia gazda a doi profesori norvegieni. Workshop-uri, recital jazz, educaţie prin artă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Afis jazzZilele acestea, Universitatea “1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, este gazda a doi profesori de la Nord University, Norvegia, aflaţi într-o vizită de studii. În cadrul vizitei, este integrat și un workshop organizat în vederea realizării unui proiect prin programul Erasmus+.

Evenimentul este realizat în parteneriat cu Liceul de Arte „Regina Maria” din Alba Iulia.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Primele activităţi au debutat luni, 23 ianuarie, cu o vizită la Liceul de Arte „Regina Maria”. Invitaţii norvegieni au desfăşurat cu elevii de aici activităţi practice în cadrul cărora copiii au învăţat să cânte la instrumentul ukulele, dar şi  să îmbine într-un mod plăcut şi interactiv muzica şi limba engleză.

Ziua de marţi a continuat cu o vizită la Mănăstirea Râmeţ. Seminariile de miercuri vor culmina cu un recital de muzică jazz la Framm’s Café susţinut de Gary David Hoffman – trompetă, Snorre Sivertsen – contrabass şi White City Band (Ioana Brok – voce, Elena Beşliu – pian, Radu Beşliu clarinet, Călin Paraschiv – chitară-bas, Ştefan Olar – percuţie) a Liceul de Arte “Regina Maria” din Alba Iulia.

Vineri, e rândul prichindeilor de la Grădiniţa nr.12 să se distreze învăţând să cânte la ukulele cântecele pentru copii alături de Dr. Gary David Hoffman şi Dr. Snorre Sivertsen.

Printre obiectivele evenimentului se numără îmbogăţitea cunoştinţelor privind educaţia prin artă, un domeniu insuficient exploatat în România, învăţarea de către profesorii şi educatorii români a unor metode norvegiene de predare, dar şi de a întări colaborarea dintre cele două universităţi.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

7-19 mai 2024: „Rădăcinile Credinței: Călătorie prin Timp și Cunoaștere”, expoziție de carte religioasă veche la Muzeul Palatul Principilor Transilvaniei

Ziarul Unirea

Publicat

în

7-19 mai 2024: „Rădăcinile Credinței: Călătorie prin Timp și Cunoaștere”, expoziție de carte religioasă veche la Muzeul Palatul Principilor Transilvaniei Expoziția „Rădăcinile Credinței: Călătorie prin Timp și Cunoaștere” va fi disponibilă în perioada 7-19 mai 2024 la Muzeul Palatul Principilor Transilvaniei din Alba Iulia și reunește o impresionantă colecție de carte religioasă veche, dar nu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea