Rămâi conectat

Sport

Uniristul Eduard Schuller încotro? Fundaşul albaiulian a plecat de la Dinamo!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Eduard Schuller Unirea Alba Iulia1Protagonistul unui moment unic în istoria fotbalului românesc, fiind primul jucător achiziţionat prin intermediul unui anunţ la „mica publicitate”, eveniment produs în februarie 2013, Eduard Schuller nu-şi găseşte deloc cadenţa, după un an 2013 tumultuos, recent fundaşul plecând de la Dinamo. Blondul apărător cumpărat de Fortuna Brazi contra sumei de 35.000 de euro prin licitaţie, ţinând cont de situaţia juridică a Unirii Alba Iulia a trecut pe la FC Maramureş Baia Mare, apoi şi-a reziliat contractul cu gruparea prahoveană, a susţinut probe la CFR Cluj şi în toamnă a ajuns în „Ştefan cel Mare”, jucând la echipa a doua a clubului Dinamo în Liga a 3-a în câteva partide. O posibilă destinaţie ar fi Concordia Chiajna, unde se regăseşte şi un alt albaiulian, mijlocaşul Paul Păcurar.

*Integralist la Euro 2011!

Site-ul de specialitate transfermarkt.de pune în dreptul său suma de 200.000 de euro, însă tânărul jucător ce va împlini 20 de ani în luna martie este într-un moment de impas. Acesta a părăsit „legiunea” albaiuliană din curtea „alb-roşilor”, ce-i mai cuprinde pe Vlad Ignat şi Ionuţ Stan şi s-a întors recent acasă, la Alba Iulia, pregătindu-se pe cont propriu. „Am fost prea multe decizii greşite anul trecut, trebuie să-mi adun gândurile şi să văd unde voi juca”, a mărturisit fotbalistul, ce nu exclude din calcule Metalurgistul Cugir. Pentru a-i acorda dezlegarea, Dinamo solicită suma de 6.000 de euro, însă în acelaşi timp „câinii” au de achitat indemnizaţia de formare către FC Unirea Alba Iulia, cifrată la aproximativ 8.000 de euro. Schuller s-a remarcat în urmă cu trei ani, alături de Fabian Himcinschi, la Campionatul European Under 17 din Serbia. Uniristul a fost integralist în reprezentativa tricoloră în partidele cu Cehia, Germania şi Olanda, ţinându-l pe banca de rezervă pe Ionuţ Neag (originar din Pianu), fost la Petrolul Ploieşti şi „U” Cluj!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Ziua Familiei, organizată de AJF Alba, în 19 mai, în Piața Cetății

Dan HENEGAR

Publicat

în

Ziua Familiei, organizată de AJF Alba, în 19 mai, în Piața Cetății din Alba Iulia   A 3-a ediție a atractivului turneu fotbalistic „Ziua familiei” va avea loc duminică, 19 mai. Turneul de fotbal 3 vs 3 (tata, mama și copilul) este organizat în Piața Cetății din Alba Iulia (în fața Universității „1 Decembrie 1918”) […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea