Rămâi conectat

Sport

Unirea Alba Iulia refuză să-l cedeze pe Lăsconi la CS Afumați, deși jucătorul vrea să joace în retur la divizionara secundă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Unirea Alba Iulia se opune plecării golgheterului Daniel Lăsconi la CS Afumați, divizionara secundă cu care atacantul a semnat un contract valabil din vară, în ciuda dorinței atacantului intrat în ultima jumătate de an a înțelegerii cu formația din Cetatea Marii Uniri.

Cum la finele sezonului Lăsconi ar pleca gratis de la divizionara terță, fără ca „alb-negrii” să încaseze vreun ban, oficialii ardeleni refuză să-l cedeze în această perioadă invocând faptul că au nevoie de serviciile fotbalistului ce va împlini 23 de ani în iunie.

Eu îmi doresc foarte mult să plec de acum, întrucât am oportunitatea să joc în Liga a 2-a încă din retur. Era o șansă, antrenorul mi-a transmis că fi contat pe mine încă din primele etape ale returului. Oficialii de la CS Afumați au încercat diverse variante în discuțiile cu Unirea, dar nu s-a reușit„, a spus vârful ce a înscris de 7 ori în prima parte a campionatului.

Situația este complicată, mai alse că luni este ultima zi în care se pot efectua transferuri în fotbalul românesc, urmând să se încheie perioada de transferuri. „Lăsconi are contract cu Unirea până la vară, nu renunțăm la el acum„, a comentat Mihai Dăscălescu, președintele Consiliului Director al Unirii, club ce nu încasează nimic după un fotbalist ce l-a avut în curte în ultimii 7 ani.

Vârful ce a marcat de 7 ori în “alb-negru” în prima parte a campionatului a parafat o înțelegere valabilă pe 4 ani, începând cu 1 iulie 2018, cu echipa clasată pe locul patru în Liga a 2-a.

În ediția anterioară Lăsconi a debutat în eșalonul terț, marcând în două rânduri pentru fromația din Cetatea Marii Uniri. În vară i s-a terminat contractul, a fost în discuții cu CS Afumați, însă mutarea nu s-a produs, a ajuns la echipa națională a fotbaliștilor fără contract cu care a participat la un turneu internațional în Bulgaria și a revenit la Unirea Alba Iulia. Zilele trecute, la Cheile Grădiștei, vârful originar din Hațeg a bătut palma cu oficialii de la CS Afumați și speră să fie lăsat să plece încă de acum la noua sa echipă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

George Cozma (CSȘ Blaj) concurează vineri la Campionatul European Under 18 din Slovacia

Dan HENEGAR

Publicat

în

George Cozma (CSȘ Blaj) concurează vineri la Campionatul European Under 18 din Slovacia, în calificările probei de 800 metri La finele acestei săptămâni, aiudeanul George Cozma (CSȘ Blaj), recent medaliat cu bronz la Campionatele Balcanice Under 18 de la Maribor (Slovenia), va lua startul la Campionatul European Under 18, în perioada 18-21 iulie, în Slovacia, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea