Rămâi conectat

Sport

Unirea Alba Iulia, în faţa unui nou început, cu Gicu Grozav şi Mihai Oancea în rol de finanţatori| Gicu Grozav: „Vreau să dau ceva înapoi echipei unde am crescut!”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Unirea Alba Iulia speră se redevină ceea ce a fost, prin fotbaliştii pe care i-a lansat în fotbalul mare, implicarea lui Gicu Grozav, alături de Mihai Oancea, la echipa din Cetatea Marii Uniri însemnând un nou început pentru formaţia fanion a judeţului, singura care a fost timp de trei sezoane în Liga 1.

Gicu Grozav şi Mihai Oancea vor face parte ca şi membrii fondatori din Unirea Alba Iulia, pe care o vor susţine financiar printr-un parteneriat care să readucă în scurt timp gruparea „alb-negrilor” pe prima scenă, părăsită în 2010.

Gicu Grozav, Selagea şi Alexandru Giurgiu sunt primii unirişti reveniţi acasă pentru a pune umărul la renaşterea fotbalului din municipiul albaiulian, primul în calitate de finanţator, ceilalţi doi ca şi jucători şi antrenori la Centrul de Copii şi juniori, principala preocupare în viitorul apropiat. Fotbalistul albaiulian Gicu Grozav se revanșează față de orașul care l-a lansat în fotbalul mare și va investi la Unirea Alba Iulia, echipa care evoluează în prezent în liga a III-a și care încearcă să revină în prim-planul fotbalului românesc. Alături de internaționalul român, ce va fi reprezentat de vărul său George Țălnar, acționar la club va fi omul de afaceri Mihai Oancea. Grozav a început fotbalul la vârsta de 9 ani, în anul 1999, când s-a înființat Centrul de copii și juniori la Clubul Unirea Alba Iulia, iar primul antrenor a fost Neluțu Popa. Ajuns la echipa de seniori Grozav a pus umărul la accederea în liga I a Unirii Alba Iulia, echipa care i-a oferit debutul în liga I și de unde a plecat la Standard Liege în 2010. “De mulți ani îmi doream să se întâmple acest lucru, având în vedere neimplicarea din ultimii ani și voiam și eu să dau ceva înapoi echipei unde am crescut. Mă bucur că s-a realizat acesta colaborare și sper să facem lucruri frumoase la Unirea. Am mare încredere că împreună cu prietenul meu Mihai Oancea să facem ceva frumos în orașul în care amândoi am crescut și de care suntem foarte strâns legați. Trebuie să o luăm treptat, nu ne aruncăm cu capul înainte, vom pune accent pe grupele de juniori de unde să putem promova spre echipa mare”, a afirmat Gicu Grozav pentru liga2.ro.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea