Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Unirea Alba Iulia – Crișul Chișineu Criș, joi, ora 14.00 | Pe „Cetate”, ultima reprezentație a turului pentru “alb-negri”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Devansată cu o zi din pricina evenimentelor de Ziua Națională a României din “Cealaltă Capitală”, confruntarea de joi, 29 noiembrie, de pe “Cetate”, de la ora 14.00, dintre Unirea Alba Iulia și Crișul Chișineu Criș, are o însemnătate aparte pentru amfitrioni.

“Alb-negrii” vizează victoria la ultima reprezentație internă tocmai pentru a dedica succesul Zilei Naționale, asta dincolo de importanța celor trei puncte puse-n joc, în condițiile în care uniriștii trebuie să cosmetizeze în ultimele 90 de minute imaginea unui sezon ratat. Gruparea arădeană a strâns 28 de puncte, având al doilea golaveraj al seriei (32-15), în efectiv regăsindu-se și ex-uniristul C. Maghici, în vreme ce gazdele sunt abia pe poziția a 9-a, cu 10 puncte mai puțin. Jumătatea din defensiva albaiuliană este absentă, Potopea – suspendat, F. Morar – accidentat, iar antrenorul Adrian Bicheși trebuie să găsească soluții pentru a acoperi aceste goluri, o variantă fiind revenirea juniorului R. Ivan.

Unirea Alba Iulia a reușit să scoată în prelungiri o remiză în Arad, la Lunca Teuz Cermei, rezultat care a propulsat nou-promovata din Chișineu Criș pe treapta secundă a ierarhiei. De fapt, în ultimele 4 runde, exceptând duelul cu Industria Galda de Jos, uniriștii au jucat mereu împotriva echipei situate pe locul al doilea în Seria a 4-a, ACS Dumbrăvița, Gloria Lunca Teuz Cermei și Crișul Chișineu Criș. “Printr-o victorie pe care ne-o dorim foarte mult, am reuși să scoatem o pată din multele pe care le-am strâns în toamna aceasta. La ce lot și jucători avem este normal să ne propunem să câștigăm, pentru a cosmetiza imaginea nefastă din tur și să avem oarecum liniște. Întâlnim un adversar puternic, o echipă puternică, ce nu refuză jocul, are profil ofensiv și marchează mult”, a spus Adrian Bicheși.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CIL Blaj, campioană cu 6 etape înaintea finalului în Liga 4! Echipa din „Mica Romă”, victorie 3-1 în derby-ul cu CS Ocna Mureș

Dan HENEGAR

Publicat

în

FOTO: CIL Blaj, campioană cu 6 etape înaintea finalului în Liga 4! | Echipa din „Mica Romă”, victorie 3-1 în derby-ul cu CS Ocna Mureș *CIL Blaj – CS Ocna Mureș 3-1 (2-0): Ciugudean (15), Tomuța (28), Mihu (90+2)/ Val. Drăgan (49, penalty). Echipa din „Mica Romă” a câștigat derby-ul rundei a 24-a și a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea