Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Un tânăr și complicele său, ambii din Cluj, prinși în timp ce ”operau” în Alba Iulia, prin metoda ”Ziarul” – Au sustras 5 telefoane mobile de la clienții unor localuri din municipiu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Alba Iulia i-au reţinut pe un tânăr din Chinteni, judeţul Cluj şi pe complicele său, care sunt bănuiţi de furturile mai multor telefoane mobile din localuri publice din municipiul Alba Iulia, prin metoda „Ziarul”.

La data de 22.03.2017,poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au luat măsura reţinerii faţă de A.G., de 22 de ani, din comuna Chinteni, județul Cluj şi A.R., de 28 de ani, din Cluj Napoca.

În sarcina lui A.G. s-a reţinut faptul că, în perioada 25 noiembrie – 18 martie 2017, în timp ce se afla în localuri publice din municipiul Alba Iulia, a oferit clienților localurilor, spre vânzare, diverse ziare şi,profitând de neatenţia acestora, a sustras 5 telefoane mobile, cu valori cuprinse între 700 şi 2.800 de lei.

Poliţiştii au stabilit faptul că, la comiterea a două dintre furturi, A.G. a fost sprijinit de A.R.

Pentru documentarea activităţii infracționale a celor doi bănuiţi, la data de 23 martie, poliţiştii de investigaţii criminale au făcut o percheziţie la imobilul din localitatea Chinteni unde locuiesc cei doi bănuiţi şi au identificat unul dintre telefoanele furate din Alba Iulia precum şi contracte cu case de amanet din Cluj Napoca.

Cu ocazia verificărilor făcute la acele case de amante, au fost identificate alte două telefoanele mobile furate din Alba Iulia.

Faţă de A.R. şi A.G. a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt şi furt calificat, respectiv complicitate la furt , urmând ca în cursul zilei de azi, 23 martie, să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

15 mai: „Ziua Familiei” 2024 la Aiud. Familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie, sărbătorite în cadrul evenimentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

15 mai: „Ziua Familiei” 2024 la Aiud. Familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie, sărbătorite în cadrul evenimentului Primăria municipiului Aiud organizează în data de 15 mai 2024 evenimentul „Ziua Familiei”, în cadrul căruia vor fi sărbătorite familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie în anul 2024. Citește și: Ziua Familiei, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea