Rămâi conectat

Curier Județean

Un tânăr din Bistra, sancționat pentru transport ilegal de material lemnos. Peste 18 metri cubi, confiscați de polițiști

Ziarul Unirea

Publicat

în

În urma unui apel prin 112, prin care era semnalat un posibil transport ilegal de material lemnos, poliţiştii din Câmpeni au confiscat 18,1 metri cubi de lemn de esenţă răşinoasă.

export lemnLa data de 27 iunie, în jurul orelor 22.10, poliţiştii de ordine publică din Cîmpeni au fost sesizaţi prin 112, cu privire la faptul că pe DN 75, se deplasează o autoutilitară, încărcată cu lemn, care este posibil să facă un transport ilegal.

Poliţiştii au identificat în trafic autoutilitara, pe raza oraşului Cîmpeni, iar în urma verificărilor efectuate au constatat că şoferul acesteia, un tânăr de 25 de ani, din comuna Bistra, judeţul Alba, nu deţinea documente legale de provenienţă şi transport, pentru cei 18,1 metri cubi de material lemnos, de esenţă răşinoasă.

Faţă de şoferul autoutilitarei a fost luată măsura sancţionării contravenţionale, conform art. 19, lit. b şi din Legea 171/2010, iar cantitatea de 18,1 metri cubi de material lemnos, a fost confiscată şi predată Ocolului Silvic Valea Arieşului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU în satul Silivaș, din comuna Hopârta: Un utilaj agricol a luat foc

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU în satul Silivaș, din comuna Hopârta: Un utilaj agricol a luat foc Un incendiu a izbucnit la un utilaj agricol din satul Silivaș, comuna Hopârta. Au intervenit pompierii din Aiud. Citește și: INCENDIU de vegetație uscată la Băgău: Intervin pompierii din Aiud cu o autospecială Detașamentul de pompieri Aiud intervine cu o autospecială de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea