Un tânăr din Alba Iulia, fost fotbalist, performează în domeniul bancar: Andrei Ianc, lider în vânzări între cei 500 de agenți ai Raiffeisen Bank DSA

Un tânăr din Alba Iulia, ce a jucat fotbal la Unirea Alba Iulia, Corona Brașov și Metalurgistul Cugir, a ajuns să performeze în domeniul bancar. Andrei Ianc s-a clasat în 2016 și 2017, dintr-un total de 500 de agenți ai Raiffeisen Bank DSA, pe locul I în topul celor mai buni vânzători de credite de nevoi personale și carduri de credite.

Andrei Ianc vorbește despre jobul său ca fiind ”cel mai frumos și interesant” pentru că ”mereu te întâlnești cu oameni noi, situații și prezentări diferite”.

”Ca să fii primul trebuie sa ai o gândire pozitivă și dorința de a fii cel mai bun. Calitățile mele care m-au ajutat sa fiu locul I sunt motivația, perseverența, entuziasmul, voința și încrederea. Foarte important este să-ti placă ceea ce faci și să faci ceea ce-ti place.

Consultant financiar de vânzări directe este cel mai frumos si interesant job pentru ca mereu te întâlnești cu oameni noi, situații și prezentări diferite. Cea mai importanta aptitudine a mea este abilitatea de a-l ajuta pe client să aleagă ce i se potrivește.

Unul din motive pentru care am mulți clienți este că relația cu clientul se bazează pe sinceritate, transparența și prietenie. În domeniul bancar etica este foarte importanta, daca dorești să fii apreciat și respectat”, povestește Andrei.

De asemenea, Andrei declară că este foarte exigent cu el însuși deoarece tot timpul își dorește să fie ”mai bun, mai profesionist” și se ghidează după principiul ”promite mult, oferă și mai mult”.

Doi ani la rând, în 2016 și 2017 a fost desemnat cel mai bun consultant financiar pe carduri de credit și credite de nevoi personale, de la Raiffeisen Bank DSA.

”Soția mea mă sprijină și mă susține în tot ceea ce fac. Liniștea sufletească este foarte importantă într-o carieră de succes. Mă bucur că, împreună cu ea, am reușit să deschidem un salon de manichiură-pedichiură în Alba Iulia”, a mai spus Andrei.

Cariera de consultat financiar și-a început-o în 2013, timp în care a făcut sute de carduri de credite și credite de nevoie personale în valoare totală de milioane de euro. În 2016, a fost invitat, la Viena, de unul dintre prim-vicepreședinții Raiffeisen Bank.

Andrei are 28 de ani, înainte de a aborda domeniul bancar a jucat fotbal la echipe precum Unirea Alba Iulia, Corona Brașov sau Metalurgistul Cugir.

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

4 Comentarii

Cetatean 21 martie 2018 at 22:30

O alta forma de reclama…….

Alt cetatean 22 martie 2018 at 0:08

Este un merit, nu o reclama. Cred ca te-ai fi bucurat sa fi in locul lui si sa se scrie despre tine si te-ar deranja sa citesti un comentariu sec, ieftin si invidios ca al tau. Orice reusita romanul o asimileaza ca si o reclama si trebuie judecata. Prost gust si in acelasi timp amar cand citesc asemenea afirmatii rusinoase si jenante.

vava 979 21 martie 2018 at 22:56

L-am cunoscut. E intradevar bun tipul.Bravooo !!!

Florin 22 martie 2018 at 10:31

Felicitari sincere!

Am fost cu el la acelasi Liceu si e un tip cu bun simt.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...