Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

Un tânăr din Alba Iulia, fost fotbalist, performează în domeniul bancar: Andrei Ianc, lider în vânzări între cei 500 de agenți ai Raiffeisen Bank DSA

Dragoş Suciu

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Un tânăr din Alba Iulia, ce a jucat fotbal la Unirea Alba Iulia, Corona Brașov și Metalurgistul Cugir, a ajuns să performeze în domeniul bancar. Andrei Ianc s-a clasat în 2016 și 2017, dintr-un total de 500 de agenți ai Raiffeisen Bank DSA, pe locul I în topul celor mai buni vânzători de credite de nevoi personale și carduri de credite.

Andrei Ianc vorbește despre jobul său ca fiind ”cel mai frumos și interesant” pentru că ”mereu te întâlnești cu oameni noi, situații și prezentări diferite”.

”Ca să fii primul trebuie sa ai o gândire pozitivă și dorința de a fii cel mai bun. Calitățile mele care m-au ajutat sa fiu locul I sunt motivația, perseverența, entuziasmul, voința și încrederea. Foarte important este să-ti placă ceea ce faci și să faci ceea ce-ti place.

Consultant financiar de vânzări directe este cel mai frumos si interesant job pentru ca mereu te întâlnești cu oameni noi, situații și prezentări diferite. Cea mai importanta aptitudine a mea este abilitatea de a-l ajuta pe client să aleagă ce i se potrivește.

Unul din motive pentru care am mulți clienți este că relația cu clientul se bazează pe sinceritate, transparența și prietenie. În domeniul bancar etica este foarte importanta, daca dorești să fii apreciat și respectat”, povestește Andrei.

De asemenea, Andrei declară că este foarte exigent cu el însuși deoarece tot timpul își dorește să fie ”mai bun, mai profesionist” și se ghidează după principiul ”promite mult, oferă și mai mult”.

Doi ani la rând, în 2016 și 2017 a fost desemnat cel mai bun consultant financiar pe carduri de credit și credite de nevoi personale, de la Raiffeisen Bank DSA.

”Soția mea mă sprijină și mă susține în tot ceea ce fac. Liniștea sufletească este foarte importantă într-o carieră de succes. Mă bucur că, împreună cu ea, am reușit să deschidem un salon de manichiură-pedichiură în Alba Iulia”, a mai spus Andrei.

Cariera de consultat financiar și-a început-o în 2013, timp în care a făcut sute de carduri de credite și credite de nevoie personale în valoare totală de milioane de euro. În 2016, a fost invitat, la Viena, de unul dintre prim-vicepreședinții Raiffeisen Bank.

Andrei are 28 de ani, înainte de a aborda domeniul bancar a jucat fotbal la echipe precum Unirea Alba Iulia, Corona Brașov sau Metalurgistul Cugir.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Foto: Candidat la Primărie și ghid turistic. Voicu Vușcan, surprins în Cetate alături de ambasadorul Chinei în România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Candidat la Primărie și ghid turistic. Voicu Vușcan, surprins în Cetate alături de ambasadorul Chinei în România Voicu Vușcan candidează pentru funcția de primar al municipiului. În prima zi de campanie, acesta a fost văzut nu alături de colegi, în cadrul vreunei acțiuni electorale, ci tocmai în compania excelenței sale, Han Chunlin, ambasadorul Chinei în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea