Rămâi conectat

Ştirea zilei

Un tânăr de 26 de ani, din Alba Iulia, a murit înecat la Costinești

Bogdan Presecan

Publicat

în

Adrian SuciuAdrian Suciu de 26 de ani din cartierul Oarda al municipiului Alba Iulia și-a pierdut viața, ieri 30 iulie, în timp ce se afla în concediu la mare. Potrivit lui Gelu Manolescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța, victima a fost găsită fără suflare în zona epavei, din stațiunea Costinești.

Din primele cercetări efectuate de polițiștii din Costinești, cauza probabilă a morții este înecul. Pentru stabilirea condițiilor exacte în care s-a petrecut tragicul eveniment a fost demarată o anchetă, ale cărei concluzii vor fi făcute publice în câteva zile.

Trupul albaiulianului a fost transportat la morga din Mangalia pentru a fi efectuată necropsia.

Familia bărbatului se află în stare de șoc după aflarea veștii. Prietenii acestuia au început să posteze pe rețelele de socializare mesaje emoționante de condoleanțe.

Adrian a terminat Colegiului Tehnic „Dorin Pavel” din Alba Iulia, iar de mai mulți ani era angajat ca distribuitor la o societate din localitate.

Foto: Facebook


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Rezultate la olimpiadele de limba germană maternă și limba maghiară maternă, clasele V-XII: Lista elevilor calificați la etapa națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rezultate la olimpiadele de limba germană maternă și limba maghiară maternă, clasele V-XII: Lista elevilor calificați la etapa națională Mai mulți elevi din Aiud, Sânmiclăuş și Sebeș s-au calificat la etapele naționale ale olimpiadelor de limba germană maternă și limba maghiară maternă. Etapa județeană a OLIMPIADEI DE LIMBA ȘI LITERATURA GERMANĂ MATERNĂ, clasele V-XII, s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea