Rămâi conectat

Curier Județean

Un șofer din Alba a provocat un accident rutier la Turda. O femeie a fost rănită iar pagubele se ridică la 17.000 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un șofer în vârstă de 24 de ani a provocat, miercuri, un accident rutier în Turda. Evenimentul s-a soldat cu rănirea unei femei și pagube materiale în valoare de 17.000 de lei, la două autoturisme.

Accident rutier Aklba Iulia centru (5)Din cercetări a rezultat că un tânăr, de 24 ani, din judeţul Alba, care conducea un autoturism pe strada Clujului, spre localitatea Copăceni, pentru a evita coliziunea cu vehiculul din faţa sa, oprit la o trecere pentru pietoni, a virat stânga, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu o mașină condusă de un bărbat de 61 de ani, din judeţul Hunedoara, care se deplasa regulamentar, din sens opus”, a precizat reprezentantul IPJ Cluj.

În urma impactului a fost rănită ușor o femeie în vârstă de 67 de ani, din Hunedoara, pasageră în autoturismul lovit. Ambele mașini au fost avariate, pagubele materiale fiind estimate la o valoare de 17.000 de lei.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Doliu la Consiliul Județean Alba: Camelia Lazăr, angajată a instituției, a încetat din viață la doar 49 de ani

Bera Larisa

Publicat

în

Doliu la Consiliul Județean Alba: Camelia Lazăr, angajată a instituției, a încetat din viață la doar 49 de ani Este doliu la Consiliul Județean Alba. Camelia Lazăr, angajată a instituției, a încetat din viață la doar 49 de ani. Citește și: Mesaje de condoleanțe „Draga noastră colegă, Camelia Lazăr, ne-a părăsit astăzi de dimineaţă, la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea