Rămâi conectat

Actualitate

Un “șofer” de 17 ani a accidentat un bebelus la Sebeșel

Ziarul Unirea

Publicat

în

Luni seară, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată de către un cetăţean din comuna Săsciori cu privire la faptul că în localitatea Sebeşel a avut loc un accident rutier.

ambulantaPotrivit IPJ Alba, “din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că U.F., de 19 ani, din comuna Săsciori, i-a încredinţat autoturismul vărului său, în vârstă de 17 ani, pentru a-l conduce pe drumurile publice.

Minorul a efectuat o manevră de mers înapoi, împrejurare în care l-a acroşat pe un copil în vârstă de 11 luni, care se afla pe podul unei locuinţe învecinate, împreună cu familia, într-un premergător.

În urma accidentului, minorul a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportat la spitalul din Sebeş de unde a fost transferat la spitalul din Alba Iulia, pentru investigaţii şi îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducere fără permis, iar faţă de U.F. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de „încredințarea unui vehicul, pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere, pentru conducerea pe drumurile publice, unei persoane despre care ştie ca nu deţine permis de conducere”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea