Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Un șofer beat din Blaj a accidentat un pieton care traversa neregulamentar strada

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un conducător auto din municipiul Blaj, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a surprins şi accidentat un pieton ce traversa strada prin loc neregulamentar

Potrivit IPJ Alba, “poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Blaj au fost solicitaţi, ieri, 01.08.2014, ora 21.46, prin apelul de urgenţă 112, să intervină, pentru soluţionarea unui accident rutier produs pe strada Eroilor, din municipiul Blaj.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

La faţa locului, poliţiştii au stabilit că Alexandru I., de 69 ani, din municipiul  Blaj, judeţ Alba, în timp ce traversa strada Eroilor în mod neregulamentar şi prin loc nemarcat, a fost surprins şi accidentat de un autoturism condus de Marius B., de 35 ani, din municipiul Blaj.

În urma accidentului, pietonul a fost transportat la Spitalul municipal Blaj, fiindu-i acordate îngrijiri medicale, stabilindu-i-se diagnosticul de ,,traumatism cranio – cerebral minor prin accident’’, fără leziuni osoase.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0.83 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma testului efectuat victimei aparatul etilotest a indicat o valoare de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În continuare  se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de “conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, faptă prevăzută şi pedepsită de art.336, al.1 din Codul penal, şi „vătămare corporală din culpă”, faptă prevăzută şi pedepsită de art.196, al.1 din Codul penal.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pacienții asigurați în sistemul de sănătate ar putea beneficia de un nou drept: Ce presupune terapia durerii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Pacienții asigurați în sistemul de sănătate ar putea beneficia de un nou drept: Ce presupune terapia durerii Pacienții asigurați în sistemul de sănătate se vor bucura de un nou drept – terapia durerii, potrivit unui proiect de lege aflat la Senat. Deși extrem de supărător, simptomul a fost neglijat până acum pentru că tratamentul bolii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea