Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Un panou publicitar situat la ieşirea din Rădeşti crează probleme conducătorilor auto

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Un panou publicitar aparţinând unei firme comerciale a devenit de câteva luni o problemă pentru conducătorii auto care circulă pe drumul comunal ce  leagă localităţile Rădeşti, Leorint, Mescreac şi Petelca de DN 1, la intersecţia spre Aiud şi  Teiuş – Alba Iulia.
Favorizaţi de podul peste Mureş din zona Rădeşti care reduce distanţa în variantă – „prin Aiud „cu 15 km, numeroşii  conducători auto se lovesc în drumul lor de o situaţie care le crează mari neplăceri legate de siguranţa circulaţiei la ieşirea de pe respectivul drum comunal. Ca să faci fie la stânga, fie la dreapta la intrarea pe DN1 dinspre Rădeşti, eşti obligat să ieşi cu vehiculul până aproape în banda de pe carosabil pentru a te asigura că nu există pericolul ca cineva să dea peste tine. Această pentru ca, imensul panou publicitar situat aici nu-ţi lăsa nicio şansă să vezi partea stângă a drumului pentru a te înscrie în  siguranţă în trafic.
Am stat de  vorbă cu mai multe persoane, în mod special din Rădeşti, care şi-au arătat nemulţumirea, dar şi surprinderea ca cineva a amplasat acest banner într-un loc nepotrivit, fără să ţină seama de problemele de siguranţă pe care acesta le poate crea conducătorilor de autovehicule.   (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Ești pregătit să te înscrii pentru a urma un program de studii universitare, dar nu știi care dintre acestea ți se potrivește? Accesează platforma YTM.ro, oferită gratuit de Universitatea de Vest din Timișoara

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ești pregătit să te înscrii pentru a urma un program de studii universitare, dar nu știi care dintre acestea ți se potrivește? Accesează platforma YTM.ro, oferită gratuit de Universitatea de Vest din Timișoara UVT pune la dispoziția elevilor din întreaga țară, în mod gratuit, servicii permanente de consiliere individuală în carieră. Platforma YTM este o […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea