Rămâi conectat

Actualitate

Un incendiu de miriște nesupravegheat a distrus total autoturismul unor oameni aflați la muncile câmpului, la Ohaba

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Polițiștii Postului de Poliție Ohaba îi cercetează penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere, pe doi tineri din comună care au provocat un incendiu de miriște care s-a extins și a distrus un autoturism.

Potrivit IPJ Alba, “în fapt, în după amiaza zilei de 10 octombrie, S.G.S., de 22 de ani, împreună cu un minor în vârstă de 14 ani, ambii din comuna Ohaba, s-au deplasat în locul numit Șes, de pe raza comunei Ohaba, cu intenția de a curăța o parcelă de teren de resturile vegetale împrejurare în care au aprins paie. Cei doi tineri au supravegheat focul circa o oră după care au plecat acasă fără a se asigura că acesta s-a stins în totalitate.

Ulterior focul s-a extins și a cuprins un autoturism ce era parcat în apropiere și a cărui ocupanți se aflau la cules de porumb.

În urma incendiului autoturismul a ars în totalitate, prejudiciul fiind estimat de păgubiți la valoarea de 13.500 de lei.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea