Rămâi conectat

Curier Județean

Un cugirean dat în urmărire de polițiști a fost prins la frontiera de la Salonta – este suspectat de comiterea unor furturi de autoturisme

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cea de-a treia persoană bănuită de comiterea furturilor de autoturisme, comise în scop de folosinţă, a fost identificată şi reţinută. Era dată în urmărire la nivel naţional şi a fost identificată de poliţiştii de frontieră din Salonta. Aceasta a fost depusă în arestul IPJ Alba, pentru executarea mandatului de arestare preventivă.

La data de 28.09.2015, în jurul orei 4.00, poliţiştii din Cugir au fost anunţaţi de către poliţiştii de frontieră de la Salonta, cu privire la faptul că a fost depistat A.N., de 28 de ani, din Cugir, care era dat în urmărire la nivel naţional.

Tânărul este posesorul unui mandat de arestare preventivă, pentru furt în scop de folosinţă şi conducere fără permis.

Din cercetări a rezultat că în noaptea de 22/23 septembrie a.c., tânărul, împreună cu alţi doi tineri din Cugir, au sustras un autoturism dintr-o parcare din Cugir şi au circulat cu el până pe raza localităţii Balomiru de Câmp, unde l-au abandonat, după ce au fost implicaţi într-un accident rutier, fără victime.

Poliţiştii au stabilit că, cei 3 tineri sunt bănuiţi de comiterea altor 3 furturi de autoturisme, fapte săvârşite în luna septembrie a.c., din localităţile Vinţu de Jos, judeţul Alba şi Aurel Vlaicu, judeţul Hunedoara. Totodată, din cercetări a rezultat că A.N., fără a poseda permis de conducere, a condus autoturismele furate.

A.N. a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Alba.

Informații de background:

În data de 23.09.2015, ora 7.00, Poliția oraşului Cugir a fost sesizată de către un bărbat din localitate, despre faptul că în noaptea de 22 spre 23.09.2015, din parcare, i-a fost sustras autoturismul proprietate, în valoare de 5.000 lei.

La scurt timp după sesizare, în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii de investigaţii criminale au identificat autoturismul care era abandonat în șanțul de pe marginea DN 7, la intersecţia cu localitatea Balomirul de Câmp. Acesta prezenta avarii la aripa spate stânga.

Continuând investigaţiile poliţiştii au reuşit identificarea a trei persoane de 18, 27 şi 28 de ani, din Cugir, bănuite de comiterea furtului în scop de folosinţă.

Din cercetările efectuate a rezultat că cele trei persoane sunt implicate în alte trei infracţiuni de furt de auto în scop de folosinţă, fapte săvârşite în luna septembrie 2015 pe raza localităţilor Vinţu de Jos, judeţul Alba şi localitatea Aurel Vlaicu din judeţul Hunedoara.

La data de 23.09.2015, poliţiştii au luat faţă de B.R.G. (18 ani) şi M.R.V. (27 ani) măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 ore, iar la data de 24.09.2015 au fost prezentaţi Judecătoriei Alba Iulia şi arestaţi preventiv.

Totodată, faţă de A.N., care se sustrăgea cercetărilor, a fost emis un mandat de arestare preventivă în lipsă. (Z.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea