Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Un cioban a ajuns la Spitalul Județean din Alba Iulia cu picioarele degerate

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un cioban din Alba a ajuns, în urmă cu câteva zile, la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia cu degerături, Spital Alba Iulia02de gradul doi, la ambele picioare, după ce a umblat, timp câteva ore pe câmp, până la stâna unde avea oile.

Stâna se află în comuna Pianu, iar potrivit medicilor secției de Urgență, ciobanul a fost cel care a sunat la numărul de urgență 112.

Amintim că temperaturile scăzute de la începutul lunii ianuarie au dus la decesul unei persoane în vârstă de 55 de ani din Alba Iulia.

Din 31 ianuarie și până în prezent, zilnic, la Urgențele din Alba Iulia se prezintă în jur de 20 persoane cu fracturi și entorse, după ce au alunecat din cauza poleiului format pe trotuare și asfalt.

De la începutul anului, la UPU s-au prezentat peste 800 de pacienți, potrivit medicilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Unirea” din Alba Iulia a dat startul înscrierilor pentru sesiunea iulie-august 2024: Ce trebuie să știe candidații

Bogdan Ilea

Publicat

în

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Unirea” din Alba Iulia a dat startul înscrierilor pentru sesiunea iulie-august 2024: Ce trebuie să știe candidații Au început înscrierile pentru sesiunea iulie-august 2024 la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Unirea” din Alba Iulia. Termenul limită este până în 19 mai. La Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ,,UNIREA” al judeţului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea