Rămâi conectat

Actualitate

Un chiriaş care şi-a lovit gazda din Alba Iulia cu capul în gură riscă dosar penal

Bogdan Presecan

Publicat

în

Evenimentul a avut loc miercuri, 16 ianuarie a .c., pe strada Livezii din Alba Iulia şi a fost soluţionat de un echipaj de jandarmerie.

Anunţaţi prin apel la 112, jandarmii au găsit la faţa locului un bărbat de 49 de ani care prezenta leziuni şi urme de sângerare la nivelul feţei.

Potrivit Inspectoratului Județean al Jandarmeriei Alba, din primele verificări se pare leziunile au fost produse de persoana care locuieşte cu chirie în apartamentul bărbatului. Astfel, în momentul în care proprietarul i-a solicitat chiriaşului plata obligaţiilor financiare restante între aceştia a izbucnit un conflict spontan pe timpul căruia primul a fost lovit şi i-a fost distrusă proteza dentară frontală.

Victima a fost condusă de jandarmi la UPU Alba Iulia unde a primit îngrijiri medicale de specialitate. Între timp a fost identificat agresorul. Este vorba de domnul Gheorghe C. ( 35 de ani) din Iaşi, iar pe numele acestuia au fost efectuate actele premergătoare începerii urmăririi penale, fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunii de lovire şi alte violenţe. Cercetările urmează a fi continuate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea