Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Un cetățean din Siria și altul din Brazilia depistați cu ședere ilegală pe teritoriul județului Alba

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Doi cetăţeni străini, cu vârste de 50 şi 57 de ani,  unul din Siria şi celălalt din Brazilia, au fost depistați cu ședere ilegală în Alba, în urma unei acțiuni desfășurate astăzi de poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări – Serviciul pentru Imigrări al Judeţului Alba.

Potrivit reprezentanților serviciului, V.D.S.C., în vârstă de 50 ani, din Brazilia a fost găsit în municipiul Blaj. Acesta a intrat în ţară în baza unui permis de lungă şedere eliberat de către autorităţile unui stat membru UE, iar la expirarea dreptului de şedere de 90 zile, nu a părăsit teritoriul României. Ca urmare a celor constatate, poliţiştii Serviciului pentru Imigrări au emis pe numele lui o Comunicare  prin care este obligat să părăsească ţara în termen de 3 zile.

Cu ocazia aceleiaşi acţiuni, pe raza municipiului Alba Iulia a fost depistat cu şedere ilegală, M.D.G.A., în vârstă de 57 ani, din Siria, care a intrat legal pe teritoriul României, în baza unei vize de scurtă şedere în scop de vizită,  însă nu a respectat dreptul de şedere conferit prin lege. Având în vedere cele constatate, pe numele străinului în cauza a fost emisă o decizie de returnare, prin care este obligat să părăsească ţara, în termen de 15 zile.

Totodată, cetăţenii străini au fost sancţionaţi contravenţional, conform OUG 194/2002 privind regimul străinilor în România, cu modificările şi completările ulterioare


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Incendiu în Sebeș la mai multe deșeuri depozite într-o clădire dezafectată. Au intervenit pompierii

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Incendiu în Sebeș la mai multe deșeuri depozite într-o clădire dezafectată. Au intervenit pompierii În jurul orei 16:30, 25 aprilie, pompierii din Sebeș au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la mai multe deșeuri depozite într-o clădire dezafectată. Pomperii din Sebeș intervin cu trei autospeciale, 2 ASAS și 1 EPA pentru stingerea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea