Rămâi conectat

Actualitate

Un bărbat și-a pierdut fiul de 3 ani în piaţa din Aiud. Polițiștii l-au recuperat și l-au amendat pe părintele neglijent

Bogdan Presecan

Publicat

în

Joi 14 februarie, la  orele 10.40 , Politia Municipiului Aiud a fost sesizată  prin 112 de către un cetăţean, cu privire la faptul că în timp ce se afla în Piaţa Agroalimentară din Aiud şi-a pierdut fiul în vârstă de 3 ani.

Potrivit IPJ Alba, imediat au fost mobilizaţi poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud care, la scut timp de la sesizare (cca. 10 minute), au reuşit să-l găsească pe minor în apropierea unui pod, nu departe de locul dispariţiei.

Minorul a fost încredinţat familiei iar pentru neglijenţă, tatăl acestuia a fost sancţionat contravenţional, în conformitate cu prevederile art. 3 din Legea 61/1991.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Reguli noi pentru șoferi: Ce se întâmplă dacă conducătorii auto refuză primirea procesului verbal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Reguli noi pentru șoferi: Ce se întâmplă dacă conducătorii auto refuză primirea procesului-verbal Poliția anunță reguli noi în cazul șoferilor care sunt amendați contravențional și refuză primirea procesului-verbal. Dacă aceștia sunt înregistrați audio-video în timpul refuzului, procedura comunicării procesului-verbal se consideră îndeplinită, potrivit News.ro. Conform noilor prevederi, dacă persoanele sancționate contravențional sunt înregistrate de polițist […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea