Rămâi conectat

Curier Județean

Un bărbat din Stremț și-a găsit sfârșitul într-un canal de alimentare cu apă

Ziarul Unirea

Publicat

în

La data de 5 decembrie, orele 12.30, poliţiştii Secţiei nr. 3 poliţie Rurală Aiud – Postului de Politie Stremţ, au fost sesizaţi de un cetăţean din comuna Stremţ, că într-un canal de alimentare cu apă a lacului Stremţ, situat în locul numit popular „La Izitură”, se află un cadavru unui bărbat.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului poliţiştii au constatat că persoana decedată este un bărbat de 66 de ani, din comuna Stremţ, judeţul Alba, iar la examinarea sumară a cadavrului nu s-au evidenţiat urme de agresiune.

Cu ocazia examinării sumare a cadavrului nu au fost identificate urme de violenţă. Acesta a fost transportat la morga Serviciului de Medicină Legală Alba, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei morţii.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Vaccinarea antirujeolică, în județul Alba, cu mult sub media națională. Zeci de cazuri de rujeolă, înregistrate doar într-o săptămână!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vaccinarea antirujeolică, în județul Alba, cu mult sub media națională. Zeci de cazuri de rujeolă, înregistrate doar într-o săptămână! Acoperirea vaccinală antirujeolică, atât cu prima doză, cât şi la cea de-a doua, este în judeţul Alba cu mult sub media naţională, în condiţiile în care numai în prima săptămână din aprilie s-au înregistrat în judeţ […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea