Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Un bărbat din Câlnic și-a înjunghiat un consătean într-o parcare de camioane din Sebeș. A fost reținut pentru tentativă de omor calificat

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Aseară la ora 2030, Poliţia municipiului Sebeş a fost sesizată prin SNUAU 112, cu privire la faptul că în jurul orelor 1940, într-o parcare de camioane situată pe strada Industriilor din municipiul Sebeş, între doi bărbaţi s-a produs un conflict spontan în timpul căruia unul a fost lovit cu un cuţit în zona abdominală.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit că Victor L., de 37 de ani, din comuna Cîlnic, judeţul Alba, pe fondul unui conflict spontan avut cu victima, S.A., de 25 de ani, din comuna Cîlnic, i-a aplicat o lovitură de cuţit care i-a cauzat o plagă înjunghiată în zona abdominală.

În urma agresiunii victima a fost internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale, medicii stabilind că leziunile suferite pot fi de natura celor care pun în primejdie viaţa.

„Cauza a fost declinată în favoarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba care a dispus faţă de Victor L., punerea în mişcare a acţiunii penale şi a luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunilor de tentativă de omor calificat şi portul, fără drept, în locurile şi împrejurările în care  s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporalã a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea şi liniştea publicã, a cuţitului, pumnalului, şişului, boxului, castetului ori a altor asemenea obiecte fabricate sau confecţionate anume pentru tãiere, împungere sau lovire”, se arată în comunicatul de presă al IPJ Alba.

UPDATE: Cercetat în stare de arest preventiv. La data de 23.11.2012, Victor R., de 37 de ani, din comuna Cîlnic, judeţul Alba, a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţia Judeţean Alba, pe numele său fiind emis un mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 29 de zile,  sub aspectul comiterii infracţiunilor de tentativă de omor calificat şi port fără drept al cuţitului.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea