Un bărbat din Câlnic și-a înjunghiat un consătean într-o parcare de camioane din Sebeș. A fost reținut pentru tentativă de omor calificat

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Aseară la ora 2030, Poliţia municipiului Sebeş a fost sesizată prin SNUAU 112, cu privire la faptul că în jurul orelor 1940, într-o parcare de camioane situată pe strada Industriilor din municipiul Sebeş, între doi bărbaţi s-a produs un conflict spontan în timpul căruia unul a fost lovit cu un cuţit în zona abdominală.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit că Victor L., de 37 de ani, din comuna Cîlnic, judeţul Alba, pe fondul unui conflict spontan avut cu victima, S.A., de 25 de ani, din comuna Cîlnic, i-a aplicat o lovitură de cuţit care i-a cauzat o plagă înjunghiată în zona abdominală.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

În urma agresiunii victima a fost internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale, medicii stabilind că leziunile suferite pot fi de natura celor care pun în primejdie viaţa.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

„Cauza a fost declinată în favoarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba care a dispus faţă de Victor L., punerea în mişcare a acţiunii penale şi a luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunilor de tentativă de omor calificat şi portul, fără drept, în locurile şi împrejurările în care  s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporalã a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea şi liniştea publicã, a cuţitului, pumnalului, şişului, boxului, castetului ori a altor asemenea obiecte fabricate sau confecţionate anume pentru tãiere, împungere sau lovire”, se arată în comunicatul de presă al IPJ Alba.

UPDATE: Cercetat în stare de arest preventiv. La data de 23.11.2012, Victor R., de 37 de ani, din comuna Cîlnic, judeţul Alba, a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţia Judeţean Alba, pe numele său fiind emis un mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 29 de zile,  sub aspectul comiterii infracţiunilor de tentativă de omor calificat şi port fără drept al cuţitului.

foto arhivă

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

3 Comentarii

gelu 23 noiembrie 2012 at 12:50

un individ care te injunghie cu un cutit n-o face spontan ci premeditat ca altfel nu purta cutitul la el…sau daca era un cutui de intins untul pe pita sau brisca de la unghera atunci cred ca era spontan.

valentina 27 noiembrie 2012 at 19:54

EU AI CUNOSC PE AMANDOI ODATA CE CELALALT LA BATUT DE LA LASAT LAT PE JOS SI NORMAL CA EL SA TARAT LA MASINA PROBABIL SA SE INCHIDA SI CELALALT IA TRAS UNA IN SPATE SI NORMAL CA ACELA IA BAGAT CUTITUL IN ABDOMEN DAR O FOST AUTOAPARARE

valentina 27 noiembrie 2012 at 19:56

asa ca sa se faca dreptate ca alin o avut boala pe raymond de foarte mult timp

Comentariile sunt oprite