Rămâi conectat

Ştirea zilei

Un bărbat din Alba a vrut să păcălească aplicația SUMAL „inspectorul pădurii”: Cum a scăpat de urmărirea penală

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un bărbat din Alba a vrut să păcălească aplicația SUMAL „inspectorul pădurii”: Cum a scăpat de urmărirea penalăUn bărbat din Alba a vrut să păcălească aplicația SUMAL „inspectorul pădurii”: Cum a scăpat de urmărirea penală

Un bărbat din Alba a scăpat de un proces pentru fals informatic, după ce procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni au cerut renunțarea la urmărirea penală.

În data de 7 septembrie 2023, magistrații Judecătoriei Câmpeni au admis cererea procurorilor, iar motivarea instanței a fost făcută publică pe portalul rejust.ro.

Din probele administrate în cursul urmării penale rezultă că în datele de 18.10.2021 şi respectiv 22.10.2021 suspectul a implementat două avize în aplicaţia sumal 2.0 la rubrica informaţii transportator, în mod nereal, datele soţiei sale pentru a evita înregistrarea în contul său a unei cantităţi mai mari de material lemnos, cunoscând faptul că este ilegal transportul unei cantităţi mai mari de 20 m.c. de către o persoană care nu are calitatea de transportator profesionist.

„Se apreciază că eforturile care ar trebui depuse de organele de urmărire penală pentru administrarea altor probe în vederea tragerii la răspundere penală a autorului ar conduce la costuri vădit disproporţionate faţă de gravitatea urmărilor infracţiunii în cauză şi timpul scurs de la data comiterii infracţiunii. Judecătorul constată că suspectul nu are antecedente penale, a recunoscut comiterea faptei, aceasta nu a fost săvârşită printr-un mod de operare complex”, se arată în motivarea instanței.

Decizia este definitivă.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

INCENDIU în Apuseni: O anexă gospodărească din Vadu Moților a luat foc. Intervin pompierii

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU în Apuseni: O anexă gospodărească din Vadu Moților a luat foc. Intervin pompierii Un incendiu a izbucnit mați dimineața, în jurul orei 7.00, în localitatea Răzești din comuna Vadu Moților. Au intervenit pompierii cu trei autospeciale. Citește și: FOTO VIDEO ȘTIREA TA| Locatarii de pe Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia au chemat pompierii în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare