Rămâi conectat

Curier Județean

Un bărbat de 50 de ani din comuna Avram Iancu şi-a înjunghiat mama, în urma unui scandal în familie. Poliţiştii l-au arestat preventiv

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat de 50 de ani din comuna Avram Iancu a fost arestat preventiv, după ce, în urma unui scandal cu părinţii, şi-a înjunghiat  mama, cu un cuţit, în zona spatelui. Bărbatul se afla sub influenţa alcoolului, iar acum este cercetat de poliţişti pentru violenţă în familie.

Miercuri seara, în jurul orei 19.00, o femeie de 68 de ani din comuna Avram Iancu, judeţul Alba  a sesizat telefonic poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Avram Iancu cu privire la faptul că a fost victima unei agresiuni în care fiul său, P.A. de 50 de ani, a lovit-o cu cuţitul în zona spatelui.

La locul evenimentului semnalat s-a deplasat imediat o echipă operativă care a stabilit că agresiunea a avut loc în locuinţa victimei pe fondul consumului de alcool şi a unor discuţii contradictorii între P.A. şi părinţii acestuia.

Victima a fost transportată şi internată la Spitalul orăşenesc Cîmpeni.
La data de 28.08.2014, medicii legiştii din cadrul Serviciului de Medicină Legală Alba –Iulia au stabilit că victima a suferit vătămări care necesită 10-12 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

Faţă de suspectul P.A. poliţiştii au dispus pe bază de Ordonanţă de reţinere măsura reţinerii pe o perioadă de 24 ore şi depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Alba.

La data de 29.08.2014, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni cu propunere de arestare preventivă care a fost însuşită şi promovată către Judecătoria Cîmpeni.

Judecătorii au emis pentru P.A. mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 zile, sub aspectul săvârşirii  infracţiunii de violenţă în familie, faptă pedepsită de art. 199, raportat la art. 193, alin. 2 Cod Penal.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea