Ziarul Unirea

Un bărbat de 50 de ani din comuna Avram Iancu şi-a înjunghiat mama, în urma unui scandal în familie. Poliţiştii l-au arestat preventiv

Un bărbat de 50 de ani din comuna Avram Iancu a fost arestat preventiv, după ce, în urma unui scandal cu părinţii, şi-a înjunghiat  mama, cu un cuţit, în zona spatelui. Bărbatul se afla sub influenţa alcoolului, iar acum este cercetat de poliţişti pentru violenţă în familie.

Miercuri seara, în jurul orei 19.00, o femeie de 68 de ani din comuna Avram Iancu, judeţul Alba  a sesizat telefonic poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Avram Iancu cu privire la faptul că a fost victima unei agresiuni în care fiul său, P.A. de 50 de ani, a lovit-o cu cuţitul în zona spatelui.

ELIT

La locul evenimentului semnalat s-a deplasat imediat o echipă operativă care a stabilit că agresiunea a avut loc în locuinţa victimei pe fondul consumului de alcool şi a unor discuţii contradictorii între P.A. şi părinţii acestuia.

Victima a fost transportată şi internată la Spitalul orăşenesc Cîmpeni.
La data de 28.08.2014, medicii legiştii din cadrul Serviciului de Medicină Legală Alba –Iulia au stabilit că victima a suferit vătămări care necesită 10-12 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

Faţă de suspectul P.A. poliţiştii au dispus pe bază de Ordonanţă de reţinere măsura reţinerii pe o perioadă de 24 ore şi depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Alba.

La data de 29.08.2014, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni cu propunere de arestare preventivă care a fost însuşită şi promovată către Judecătoria Cîmpeni.

Judecătorii au emis pentru P.A. mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 zile, sub aspectul săvârşirii  infracţiunii de violenţă în familie, faptă pedepsită de art. 199, raportat la art. 193, alin. 2 Cod Penal.

Alexandra MATEȘ

Email: ale_mates@yahoo.com
Tel: 0722.661.325