Rămâi conectat

Actualitate

Un băieţel a venit pe lume, în Noaptea de Înviere, la maternitatea spitalului din Alba Iulia. Ce spune o vorbă din popor despre copiii care se nasc de Paşte

Alexandra Mates

Publicat

în

La Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba, în Noaptea de Înviere, un băieţel a adus lumină în viaţa părinţilor săi. Pruncul a venit pe lume perfect sănătos, cântăreşte peste 3 kilograme şi a primit la naştere nota 9. Atât băieţelul, care a văzut lumina zilei în una din cele mai importante nopţi ale creştinismului,   cât şi mama lui sunt în stare foarte bună. Din popor se spune că bebeluşii născuti de Paşte au o viaţă binecuvantată, luminată şi mult noroc.

Bucurie mare în Noapte de Înviere într-o familie din Alba. A avut cel mai frumos şi de neegalat cadou de aceste sărbători. Au ţinut în braţe, în prima zi de Paşte, minunea vieţii. Mămica care a trecut prin durerile naşterii a adus pe lume un copil de 3.450 kg, perfect sănătos, în jurul orei 5.00 dimineaţa.

Conform credinţei româneşti, în Noaptea de Înviere se deschide Raiul şi se închide Iadul. Despre copiii născuţi în aceasta perioadă şi, mai ales, despre cei aduşi pe lume în Noaptea de Inviere se spune că vor fi călăuziţi numai pe căi pline de oportunităţi şi că vor avea parte de noroc până la capătul vieţii.

Potrivit reprezentanţilor unităţii medicale în prima zi de Paşte, încă o familie din Alba va avea parte de o minune în viaţă, un alt copil va veni pe lume.

Sursa foto: mami.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea