Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Un băiat de 9 ani, cel mai tânăr participant la Semimaratonul „Țara de Piatră” din Avram Iancu din Câmpeni: Darius este o mică forță a naturii, cu un palmares impresionant

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un băiat de 9 ani, cel mai tânăr participant la Semimaratonul „Țara de Piatră” din Avram Iancu din Câmpeni: Darius este o mică forță a naturii, cu un palmares impresionant

Darius Mansour Stroe este cel mai tânăr concurent înscris la traseul Semimaraton din cadrul celei de-a doua ediții a Semimaratonului „Țara de Piatră” din Avram Iancu din Câmpeni.

Născut în noiembrie 2014, Stroe Mansour Darius este o mică forță a naturii, după cum îl descriu cunoscuții.

Citește și: 16 iulie 2023| Semimaratonul „Țara de Piatră” din Avram Iancu în Câmpeni la a doua ediție: Cei care vor să-și depășească limitele sunt așteptați în Apuseni

Darius va spune prezent duminică, 16 iulie, la a doua ediție a Semimaratonului „Țara de Piatră” din Avram Iancu în Câmpeni. Cei care doresc îl pot susține sau alerga împreună cu el de-a lungul drumului istoric al lui Avram Iancu și se vor putea încărca cu spiritul strămoșilor și cu energia naturii apusene.

Băiatul este un adevărat campion în devenire, cu un palmares și o listă impresionantă de curse realizate la vârsta sa fragedă. Darius a încheiat cu succes multiple semimaratoane, maratoane și chiar ultramaratoane:

-locul 2 la Vâlcea Forest Run & MTB, Semimaratonul Annabella 21km, categoria 16-29 ani;
-a finalizat cursa de 10 km Trail din cadrul Revolution Race în 1h și 15 minute;
-a finalizat cursa de 10 km Trail din cadrul Dac Warrior în 1h și 31 minute;
-a putut parcurge 21 km în 2h și 31 minute în cadrul Festivalului Internațional de 6 zile de la Reghin;
-a finalizat cursa de 12 Km Boreal parte a Festivalului Sporturilor Greenfield în 1h și 11 minute;
-a finalizat cursa de 10 km din cadrul Brasov Running Festival în 54 minute și 24 secunde;
-figurează cu 27 km ( deși a alergat 30 ) în cadrul ultramaratonului Autism 24h ce a avut loc pe plajă.

Cu un spirit curajos și o determinare neclintită, Darius a depășit limitele și și-a demonstrat talentul în lumea alergării.

”Este cu adevărat admirabil cum Darius poate inspira și încuraja tinerii să facă sport. Exemplul său de determinare, perseverență și disciplină este un adevărat model pentru copii și adolescenți, arătându-le că nu există limite când vine vorba despre atingerea obiectivelor personale și sportive.

Așadar, dacă sunteți un părinte sau un copil pasionat de sport, Darius Mansour Stroe este un nume pe care merită să-l urmăriți cu atenție. Prin propriile realizări, el ne amintește că vârsta nu reprezintă un obstacol, iar cu pasiune, angajament și muncă asiduă, orice este posibil”, au scris organizatorii Crosului Orașului Mioveni 1485.

Foto: Instagram mansour.darius.stroe


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament” Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean este CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitnes. Performanța remarcabilă a fost anunțată chiar de sportivă pe pagina de Facebook: ”O cupă în care am strâns […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea